Thomas Grefsrud

Backend Javautvikler

Thomas er en full stack-utvikler med en kontinuerlig tørst etter mer kunnskap og kompetanse. Han har jobbet med både frontend og backend i prosjekt, så han har et helhetlig bilde når det gjelder utvikling av programvare, men han har en forkjærlighet for backend utvikling.
 
Fra han startet å jobbe som utvikler i 2019 har han jobbet med teknologier som Java, Spring-Boot, Vue og Oracle Database, Python og mer.
 
Thomas har alltid vært interessert i teknologi så når det var på tide å velge en høyere-utdannelse, valgte han å gå Robotikk og Intelligente Systemer på Universitet i Oslo. For hans Masteroppgave lagde han et robot som lærte seg å gå med bruk av maskinlæring algoritmer. Andre interesser Thomas har utenfor arbeidslivet inkluderer gaming, snowboarding og dansing. Utenom om dette er han også glad i å reise.
 

«Min interesse for teknologi og IT startet tidlig med dataspill, og senere modding for å tilpasse spillene bedre til mine ønsker, før jeg gled over i utvikling. Jeg har alltid vært glad i læring, både for min egen del og for å lære videre til andre. Så for meg er nye utfordringer en viktig del av livet, enten det er i form av ny teknologi, nye problemer å løse, eller bare et nytt spill for å slappe av med hjemme.

På fritiden finner du meg enten foran en skjerm, på dansegulvet, eller på reisefot. Neste store reisemål er Asia, hvor jeg hadde planlagt et par turer før alt sa stopp under pandemien».

Thomas Grefsrud bspoke AS

Thomas-G-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss