Tor Eirik Arnes

Cloud Architect

Tor Eirik er Cloud Architect i bspoke Cloud. Han har 20 års arbeidserfaring, hvorav 15 år som konsulent fra både private og offentlige sektorer. Han kan vise til lange oppdrag hos blant annet forsvaret og politiet (PIT). 

Tor Eirik startet sin karriere hos en liten ASP -leverandør på Vestlandet som leverte kunders løsninger og applikasjoner fra datasenter på Stord, og ble ganske raskt leid ut som konsulent. Tor Eirik har lang og bred erfaring innen tradisjonell infrastruktur og har kompetanse i hovedsak på Microsoft teknologi. Han har vært med på veien fra fysiske servere, via virtualisering på VMware og HyperV, til skyløsninger. De siste årene har han jobbet med skybasert arkitektur, infrastruktur, identitet- og samhandlingsplattformer. Tor Eirik har jobbet mye med smidig metodikk i prosjekter og har også erfaring med DevOps. Han foretrekker å jobbe i team, men jobber også godt selvstendig.

Innenfor skybaserte løsninger har Tor Eirik kompetanse på Microsoft Azure, Azure Active Directory, Azure Virtual Desktop og Microsoft 365 og kan vise til relevante sertifiseringer. I senere tid har han også bygd opp noe kompetanse på Infrastruktur som kode (IaC) og GitHub.

Tor Eirik studerte informasjonsteknologi på høyskolen i Nord -Trøndelag og senere Informatikk på NTNU og fullførte der en Cand. mag. grad. Han har senere også fullført en Mastergrad, også ved NTNU.

 

Sertifiseringer:

  • AWS Certified Cloud Practitioner
  • Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert
  • Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert
  • Microsoft® Certified Solutions Expert: Productivity
  • Microsoft® Certified Solutions Expert: Messaging
  • Microsoft® Certified IT Professional: Enterprise Administrator on Windows Server 2008
  • Microsoft® Certified Solutions Associate: Windows Server 2012

 

«Jeg blir veldig engasjert av å jobbe med og utforske ny teknologi. Det å se et design blir til noe som kan brukes og løser noens utfordringer, er det mest tilfredsstillende med jobben som konsulent. Samtidig er det også viktig at arbeidsplassen er et bra sted å være, et sted hvor man kan vokse og trives, da tror jeg at man gjør en bedre jobb.

Min største hobby er sykling, noe som gir en fin avveksling i en travel hverdag.»

Tor Eirik Arnes bspoke AS

Tor-Eirik

Flere spørsmål?

Kontakt oss