read

bspoke Cloud tar deg med opp i skyen

bspoke Cloud jobber hver dag med å hjelpe våre kunder med skyreisen. Sky er et ord som omtales mye, men hva er egentlig en sky? Hvilken fordeler er det egentlig med å skulle ta sine IT-løsninger ut i sky? Hvorfor bør du velge bspoke Cloud til å bli med på reisen?

Når man skal velge skytjenester er det ingenting som heter “one-size-fits-all”. Valgene du tar for din virksomhet er unike. Vi i bspoke Cloud har skyentusiaster som bistår våre kunder med å vurdere fordeler og ulemper med skyløsninger, og skreddersyr løsninger for å tilpasse ditt behov. Videre hjelper vi våre kunder med å kalkulere kostnadene, basert på din organisasjons nåværende infrastruktur. Sammen lager vi en business case for migreringen til skyen.

Hands1200px

Gode grunner

Et typisk spørsmål som stilles når det kommer til sky er: “Hvorfor bør vi flytte vår infrastruktur opp i skyen?” Vel, det er det mange gode grunner til. Først og fremst gir det muligheten for rask skalerbarhet av IT-løsninger og økt innovasjon, samtidig som kostnadene kan reduseres og skaleres etter behov og vekst. Kontrakter for datasenter utløper, maskinvare og programvare trenger oppdatering, man ønsker å gå fra kapitalutgifter (CapEX) til driftskostnader (OpEx), for å nevne noe.

Ellers er det flere gode grunner som:

 • Sikkerhetstrusler
 • Samsvar og regulatoriske krav
 • Programinnovasjon
 • Leveringshastighet av nye tjenester
 • Sammenslåing av organisasjoner

Fordeler

Ved å flytte dine tjenester til Microsoft Azure inkluderer det mange muligheter for datasikkerhet, og sikre det som er verdifullt i din organisasjon. Microsoft investerer mer enn 1 milliard amerikanske dollar årlig i forskning og utvikling av datasikkerhet. I tillegg sysselsetter de mer enn 3500 dedikerte sikkerhetseksperter med stort fokus på datasikkerhet og personvern.

 

Videre er innovasjon et sentralt begrep innenfor skyen. Det er automatiske oppdateringer, samtidig som det støtter nåværende utvikling i din bedrift og du kan opptre mer fremtidsrettet. I tillegg er det fokus på smidighet, å kunne forbedre ytelse og operere på en global plattform.

 

Når det kommer til det økonomiske, har du sjansen til å redusere kostnadene og samtidig skape nye inntektsstrømmer. Det er ikke lenger nødvendig å eie datasenter og maskinvare, og du unngår kostnaden med lisensfornyelse. Når man tar i bruk skyen betaler man for de tjenestene man bruker, med andre ord er det dynamisk lisensiering etter behov.

 

Videre er det mange fordeler med samsvar og ledelse. Det er mulig å forbedre effektiviteten ved håndtering av regulatoriske utfordringer, samt være mer produktiv ved håndtering av samsvarsverktøy, -miljø og revisjon. Du kan forbedre smidighet i å svare på nye og stadig skiftende nasjonale og internasjonale forskrifter, i tillegg til å forbedre den generelle produktiviteten til revisjons- og samsvarserklæringer. Nok en fordel er at du kan redusere forekomsten av ikke planlagt nedetid og minimere behovet for brukerstøtte.

Cloudcomputer1200px

Microsoft 365 - Den moderne arbeidsplassen

Vi i bspoke Cloud hjelper våre kunder med å implementere en god plattform for sine ansatte, som samler kommunikasjon, kunnskap, læring og ressurser, og innsikt, på ett og samme sted. Vårt mål er at det vi leverer skal kunne dyrke frem en kultur der mennesker og team er i stand til å gjøre sitt beste, uansett hvor de befinner seg.

 

Mer enn noen gang er det viktig å legge til rette for en arbeidshverdag der det er enkelt å samarbeide, både fra hjemmekontoret, men også når vi kommer tilbake til kontoret. Den nye hverdagen øker kravene til enkelhet og sikring av bedriftenes data.

 

Lurer du på hva du får ved å velge Microsoft 365 som din plattform? Produktivitet og gode programmer er sentrale nøkkelord. Microsoft Teams tilbyr chat, anrop og digitale møter. I skylagring får du 1 TB lagringsplass. Microsoft Office apper og tjenester som: Word, Excel, Powerpoint, Exchange, for å nevne noen. Windows 10 Pro, inkludert Microsoft Autopilot og Windows Virtual Desktop. Sist, men ikke minst, er Microsoft ekstremt opptatt av sikkerhet, og dette er noen av verktøyene de bruker:

 • Azure Active Directory
 • Azure Information Protection (AIP)
 • Advanced Threat Protection (ATP)
 • Microsoft Endpoint Configuration Manager
 • Conditional Access
 • Microsoft Intune
 • Microsoft Secure Score

Vi har sett en endring i markedet hvor “alle” ønsker å ha en skyløsning. Derfor gleder det oss at det er kommet en ny statens standardavtale (SSA-SKY). Avtalen omfatter tjenester knyttet til etablering og forvaltning av komplekse skytjenester.

 

I bspoke Cloud jobber vi hver dag for å gjøre det beste for våre kunder slik at de har gode brukeropplevelser. bspoke Cloud leverer support i tråd med avtalte tjenester i henhold til definerte standarder som ITIL prinsipper. Dette sikrer en god håndtering av bestillinger, feilhåndteringer og kundekontakt. Kundehenvendelser og bestillinger blir registrert, henvendelser kategoriserer og prioriteringer etter avtalt tjenestenivå.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat, enten over telefon eller en kopp kaffe.

 

Kategorier : Microsoft Azure, skytjenester, bspoke Cloud, Microsoft 365

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

bspoke Cloud er i gang for fullt

25.05.2021