read

bspoke Cloud er i gang for fullt

«Vi i bspoke er svært glade for at vi nå kan tilby skytjenester til våre kunder.» Dette sa daglig leder Henrik Holum for tre måneder siden. Etter tre måneder er nå kritiske partnerskap på plass, og bspoke fyller et etterspurt segment i markedet.

 

bspoke Cloud tilbyr rådgivning, design, arkitektur, oppsett og drift av skyløsninger og sikkerhet. Det er høy kompetanse og stor faglig bredde blant våre IT-konsulenter. Vi bistår kundene på alle stegene i skyreisen, og tilbyr et helhetlig skytjenestetilbud, som gir trygghet til våre kunder. Vårt mål er at det vi leverer skal kunne dyrke frem en kultur der mennesker og team er i stand til å gjøre sitt beste, uansett hvor de befinner seg.

 

For å kunne utvikle oss og nå våre mål er vi avhengig av gode partnere. Med oss på veien har vi programvareselskapet Microsoft og IT-konsulentselskapet Crayon. Jan-Morten Bråten, SMB Lead i Microsoft Norge, uttaler: «Vi har sett at bspoke har hatt en fin utvikling som selskap, og når vi kom i dialog så vi at de har flere spennende områder som treffer Microsoft sin strategi godt. bspoke har med sitt tverrfaglige miljø mulighet til å hjelpe våre kunder med deres fulle skyreise. Det er spennende og passer godt når det kommer utfordrere som tenker nytt, og som har vist seg dyktig med å levere moderne applikasjoner og innovasjon i sky som sin kjernevirksomhet.»

Skytjenester 1200-1-1

Partnermodellen til Crayon og deres posisjon mot Microsoft gjør at vi kan levere et fullt og helt produkt til våre kunder. «En viktig del av vår strategi er å knytte til oss ulike partnere og bspoke representerer en helt ny vertikal i vår kundeportefølje. bspoke har allerede en god posisjon som rådgiver hos sine kunder, og ønsker nå å utvide leveransen på Modern Workplace og Azure. Dette synes vi er spennende! Crayon har allerede etablerte tjenester som bspoke kan benytte seg av og vi tror at vår partnermodell og posisjon hos Microsoft, gjør at vi kan verdiøke bspoke og hjelpe dem å vokse og nå ut til nye markeder,» sier Eirik Brekke, Partner Account Manager i Crayon.

 

Kundene står som alltid i fokus hos oss i bspoke. Vi har allerede stilt de store spørsmålene og tenkt igjennom hele prosessen for deg. Overgangen, gjennomføring  og oppstart skal være så behagelig og enkel som mulig for kunden. «Vi setter brukerne i tydelig fokus, strukturerer, kartlegger og planlegger hele prosessen fra A til Å,» understreker avdelingsleder Jan Erik Johansen.

 

Våre kunder får levert de beste konsulentene fra et tverrfaglig miljø av skyentusiaster, utviklere og prosjektledere. Nå kan vi også forvalte våre kunders lisenser via portalløsninger og bistå med optimalisering av forbruk, og dermed hjelpe våre kunder med å holde kostnadene nede. Les om flere goder med å flytte opp i skyen her.

 

Alle skyentusiastene i bspoke Cloud er lidenskapelig opptatt av det vi driver med, og vi vil gjerne ha deg med på reisen vår. Om det er som kunde eller ansatt.

 

Vårt team er stadig i vekst, og vi ønsker å komme i kontakt med faglig sterke personer med erfaring fra skytjenester. Vi søker de som ønsker å utvikle seg, vil gjøre en forskjell og har et ønske om å bidra til å bygge Norges beste arbeidsplass.

 

Ikke nøl med å ta kontakt.

Kategorier : Microsoft Azure, skytjenester, bspoke Cloud

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

bspoke Cloud tar deg med opp i skyen

20.04.2021