read

Den Norske Opera & Ballett velger bspoke som ny strategiske partner

 

Den Norske Opera & Ballett (DNO&B) har valgt bspoke som sin strategiske rådgiver for deres skyreise og digitale landskap ved hjelp av produkter som blant annet Microsoft 365 og Azure!

 

«bspoke sine tilbudte konsulenter hadde veldig sterke CV-er på alle nivåer, noe som var avgjørende for valg av leverandør. Vi er sikre på at bspoke har den rette ekspertisen og erfaringen som kreves for denne oppgaven»

- Anja Jackson Leder Digitalisering og Innkjøp DNO&B

 

bspoke har som mål å være mer enn en leverandør. Vi skal være en digitaliseringspartner og en kompetansepartner for DNO&B, og hjelpe dem med å bli enda bedre på det de allerede er god på, nemlig levere gode kulturopplevelser til folket. 

 

 

Senior Cloud Enginers, Kim Westby og Erik Jacobsen, sammen med avdelingsleder for bspoke Cloud, Jan-Erik Johansen.

 

Gjennom rammeavtalen skal bspoke levere et bredt sammensatt kompetansemiljø som gir DNO&B tilgang til løpende rådgivning, prosjektledelse og spesialkompetanse i fremtidige prosjekter for å realisere deres digitale mål. bspoke skal aktivt bidra til at DNO&B fortsetter sin digitaliseringsreise. Dette skal vi gjøre ved å utnytte, og ta i bruk, de verktøy som finnes og ikke minst blir lansert i fremtiden med fokus på sikkerhet, kostander og effektive løsninger. 

 

“Vi er veldig fornøyd med å bli valg til denne oppgaven. Det er en meget spennende kunde med mange interessante prosjekter og problemstillinger. Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere mer enn forventet!
-Jan Erik Johansen, avdelingsleder
bspoke Cloud. 
 

 

 

Om Den Norsk Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett (heretter DNO&B) er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstneriske kvalitet. DNO&B består av kompaniene Nasjonalballetten, Nasjonalballetten UNG og Nasjonaloperaen, samt Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

 

DNO&B hadde sin første forestilling på Folketeatret i 1958, med Kirsten Flagstad som operasjef. I 2008 ble det nye operahuset i Bjørvika åpnet, og navnet ble endret til Den Norske Opera & Ballett. Dette var en følge av at opera og ballett ble sidestilte kunstarter.

 

Operahuset i Bjørvika er hovedarenaen for kunsten DNO&B skaper, men kompaniene opptrer også andre steder, både nasjonalt og internasjonalt.

 

DNO&B har ca. 600 faste ansatte og 1200 midlertidig ansatte, fordelt på nærmere 40 yrkesgrupper og nasjonaliteter. DNO&B har tariffavtale med FTS, Creo, NTL og Nito.

For mer informasjon om DNO&B, se www.operaen.no

 

 

Kategorier : Ny kunde

Nylige innlegg