read

bspokes nye satsning: bedriftsidrettslag

bspoke har alltid et stort fokus på sine ansatte, hva som driver dem og hva de trenger for at de skal ha det best mulig i sine roller i selskapet. Vi er mer enn bare et firma som tilbyr konsulenttjenester. En av våre siste satsninger for å bygge en enda bedre kultur i selskapet, er etableringen av bedriftsidrettslaget.


Java utvikleren Raees har vært ansatt i bspoke i knappe fire måneder, men har allerede rukket å bli med i styret til bedriftens nyopprettede bedriftsidrettslag. Med seg på laget har han Jan Erik Johansen og Nikolay Pukhovskiy. De tre har store planer for tiden fremover.

 

"Det var utrolig spennende å få være med å starte opp bedriftsidrettslaget så tidlig i min tid i bspoke. Det å få ekstra ansvar helt fra starten ga en følelse av at her var jeg verdsatt,” forteller Raees om oppstarten i både bspoke og som medlem av styret i bedriftsidrettslaget. “Man blir jo fort kjent med de andre ansatte når man er med å arrangere noe slikt helt fra starten, noe som er veldig gøy.” 

 

Raees, Jan Erik og Nikolay har et ønske om at bspoke sitt bedriftsidrettslag skal fungere som en egen organisasjon, noe veletablert som ikke forsvinner i bakgrunnen. “Et bedriftsidrettslag er viktig fordi det er med å skape god kontakt og relasjoner mellom mennesker som jobber sammen. I tillegg viser det at bedriften gjør en skikkelig innsats, ikke bare kunnskapsmessig, men også fysisk.” sier Raees. Nylig ble bspoke IT-leverandør og sponsor for LSK Kvinner, så fokuset på aktivitet og idrett er absolutt til stede.

Raees 1200px-1

Java utvikleren har spilt cricket i flere år, og har de to siste årene vært medlem av styret, i tillegg til å være kaptein i klubben. “Jeg syns det er utrolig gøy å være med i styret og få kjenne på alle sidene av sporten, ikke bare det som skjer på banen,” smiler Raees. Bedriftsidrettslaget vil teste ut en rekke ulike aktiviteter, som fotball, løping, sykling, cricket, baneskyting og kajakk, for å nevne noen. “Vi ønsker å gi bspoke sine ansatte muligheten til å teste ut aktiviteter man vanligvis ikke får prøvd. På den måten kan vi være med å øke energien og aktiviteten til de ansatte,” utdyper han. 

 

Sport har en tendens til å skape spenning og god kontakt mellom mennesker, dette er noe bedriftsidrettslaget har fokus på. I tillegg ønsker de å tilby noe som passer for alle og enhver. For noen måneder siden fikk de ansatte tildelt VR-briller for å bruke på bedriftens månedlige firmadag. Planen er at disse skal tas i bruk ved arrangementer i regi av bedriftsidrettslaget: “Det å bruke VR-briller på firmadagen var noe av det kuleste jeg har sett på flere år. Det ga en helt annen energi enn et vanlig Teamsmøte,” smiler Raees. “Når samfunnet åpner opp for det vil vi arrangere spillekvelder med muligheter for multiplayer spill på kontoret, det er også en del av planen vår.”

 

I tiden fremover skal bedriftsidrettslaget arrangere en aktivitet i måneden. I tillegg er det opprettet egne grupper for blant annet fotball, sykling og løping, hvor det er tiltenkt at de kan møtes enda oftere om de ønsker det. Da er bedriftsidrettslaget behjelpelig med å for eksempel leie bane til fotballtrening.

20210529 LSKK-arnabjornar_TS_FT 0146

Hittil har det vært arrangert en felles aktivitet, Holmenkollstafetten. Ved hjelp av appen Strava fikk fire oppdelte lag registrert sine distanser, som de måtte gjennomføre i løpet av en uke. Når alle hadde gjennomført ble det delt ut premie til vinnerlaget. “Vi har tatt i bruk Strava de siste månedene, og vi har sett økt aktivitet der i det siste. Jeg merker selv at det blir mer fristende å løpe når mange andre gjør det,” forteller Raees.

 

bspoke liker å være med der det skjer og har hele veien fokus på å ha en god kultur i selskapet. Vi tilbyr mer enn bare konsulenttjenester, og er svært opptatt av å være en god arbeidsplass for våre ansatte. Bedriftsidrettslaget er en av våre nyeste satsninger, og det skal være et bra tilbud til alle som jobber hos oss. Vi gleder oss til å se hvor det vil ta oss, og våre fremtidige ansatte, i fremtiden.

Kategorier : Firmadag, Java, Goder

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Nytt år, nye muligheter og årets første firmadag!

23.01.2024

link
read

Firmadag på Gressholmen

14.06.2023