read

Firmadag på Gressholmen


Vi må nyte finværet når vi kan, så i mai tok vi like så godt firmadagen ute på vakre Gressholmen i Oslofjorden. Gjengen møtte opp glade og fornøyde på Aker Brygge for å hente båtene fra Kruser og vi satte fart mot Gressholmen i det fantastiske været - klare for månedens firmadag!

 

Gressholmen firmadag bspoke5

Vi styrer skuta sammen!

Det er viktig for oss å treffes når vi kan, da vi ikke ser hverandre like så ofte på kontoret. De fleste sitter mest ute hos kunde, så da er det viktig å skape arenaer der vi kan møtes for faglig og sosial hygge. Firmadagene er ett av tiltakene vi gjør, for å sørge for at vi får møttes fysisk minst en gang i måneden.

Det er sentralt for oss å ha et åpent, ærlig og transparent forhold i selskapet, så vi deler både gode og mindre gode nyheter i felleskapet. Her kan alle komme med innspill, alle blir informert om hva som skjer, hvordan markedet er, utfordringer, gleder og alt i mellom. Det er sammen vi er best, og det er sammen vi bestemmer veien videre.

Abonnement på EL-båter fra Kruser

I fjor startet vi vårt abonnement og samarbeid med Kruser for alle ansatte, som gjør at vi kan leie båter både på jobb og i fritiden. Alle ansatte fikk tilbud om å ta båtlappen og faktisk så mange som 20 personer som tok båtlappen for å kunne bruke Kruser båtene. Flere av bspoke-gjengen har tatt med seg familie og venner med ut på tur i sommersolen, samtidig som vi også bruker de i firmarelaterte aktiviteter. Denne gangen leide vi fire båter for å få med hele gjengen ut til Gressholmen, og fire sterke bspoke-kapteiner stilte opp for å få oss trygt frem.

 

Gressholmen firmadag bspoke11
Gressholmen firmadag bspoke9
Gressholmen firmadag bspoke10
Gressholmen firmadag bspoke8

Hvordan står det til i bspoke?

På hver firmadag har vi en fast del som vi kaller "Rikets tilstand". Her går vi grundig gjennom økonomien, prosjekter som er fullført, KPI-er, nye ansatte, og vi hedrer de som har tatt nye sertifiseringer, hatt bursdag eller jubileum. I tillegg til dette har vi ulike innslag som er relevante for den aktuelle måneden. I mai gikk vi gjennom selskapets verdivurdering, da flere nyansatte hadde fullført prøveperioden og fått tilbud om å kjøpe aksjer og bli medeiere i bspoke.

 

Gressholmen firmadag bspoke6

 

LHBT+ foredrag fra Kristine Kotte og Ida Jakobsen

Mot slutten av dagen fikk vi storfint besøk fra to eksterne foredragsholdere, Kristine og Ida. Flere fra bspoke møtte Kristine på kvinnedagen hos Nova Consulting Group, der hun holdt foredrag om likestilling, inkludering og mangfold på arbeidsplassen. Vi tok kontakt for å høre om hun kunne ta en samtale med våre medarbeidere om det samme temaet, men med særlig fokus på LHBT+ på arbeidsplassen. Kristine tok med seg Ida Jakobsen, som selv jobber i IT-bransjen og har skrevet en masteroppgave om LHBT+ i arbeidslivet. Sammen ga de oss god innsikt, kunnskap og diskusjon rundt temaet, som er så utrolig viktig for oss her i bspoke. På slutten hadde vi en god samtale, der alle kunne stille spørsmål om alt de måtte lure på. Gjengen var strålende fornøyd, og flere satt og diskuterte foredraget og temaet utover kvelden på Gressholmen. Vi fikk en skikkelig god kickstart på den fargerike og glade Pride-måneden, som vi også selvfølgelig feirer her. Takk til Kristine og Ida for et fantastisk godt og lærerikt foredrag! Vi tar med oss god kunnskap for å fortsette inkluderings- og mangfoldsarbeidet vårt året rundt. Happy Pride! 🏳️‍🌈

 

Gressholmen firmadag bspoke3
Gressholmen firmadag bspoke1
Gressholmen firmadag bspoke2

Vi vil takke Kristine og Ida for å dele sin kunnskap og innsikt med oss. Dere har virkelig beriket oss med verdifulle perspektiver og vi setter stor pris på deres bidrag til vårt inkluderings- og mangfoldsarbeid. Takk skal dere ha!

Grillings og kos i solen

Etter en vellykket firmadag på Gressholmen, var det på tide å slappe av og nyte den vakre øya. Vi tente grillen og satte oss ned for å nyte den deilige maten og den fantastiske utsikten. Selv om vannet var iskaldt, var noen av oss modige nok til å ta et forfriskende dypp i sjøen. Det var en herlig måte å avslutte en flott dag på. Firmadagene gir oss en unik mulighet til å kombinere faglig og sosial hygge, og vi trives alltid godt sammen. Nå står sommerferien for tur og firmadagene er satt på pause frem til august. Selvfølgelig setter ikke det en stopper for at vi møtes, for vi skal faktisk ha årets sommerfest på OverOslo allerede i morgen. Gjennom sommeren har vi også planlagt flere hyggelige arrangementer, for de som ikke er ute i ferie. God sommer til alle fra oss! 🍉☀️

 

Gressholmen firmadag11
Gressholmen firmadag bspoke4
Gressholmen firmadag9
Gressholmen firmadag8

Gitaren var selvfølgelig med ut på øya!

Lyst til å jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder og fine folk. Sjekk ut karrieresiden vår for våre ledige stillinger.

Kategorier : Firmadag, Skape minner sammen, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Nytt år, nye muligheter og årets første firmadag!

23.01.2024