read

Årets siste firmadag og julebord med bspoke

Nå kjenner vi lukten av julemiddagen nærme seg, for nå er det bare noen dager til vi går ut i juleferie! Før den tid ser vi tilbake på årets siste firmadag og julebordet vi holdt for noen uker siden. Her samlet vi alle våre konsulenter med sine partnere, for en skikkelig feiring av året som har vært. Vi spiste nydelig mat, danset, spilte poker og koste oss på fest sammen.

 

Julebord 2

Glitter, glamour og bukseseler!

Etter to lange år med restriksjoner fikk vi endelig holde årets julebord helt åpent. Det gjorde godt, og gleden var stor hos alle for at vi endelig kunne samles til en skikkelig fest før nyåret. Vi inviterte alle våre medarbeidere til å ta med sine partnere og bli med på feiringen. For å gjøre julebordet litt ekstra spenstig hadde vi i år temaet "Great Gatsby møter Peaky Blinders". Hele lokalet var fylt opp av glitter og fjær så langt øyet kunne se. Bukseseler, sløyfer og den klassiske sixpencen gjorde et skikkelig comeback denne kvelden. Wow, for en gjeng!

Julebord bspoke1

Julebord bspoke2

 

Kveldens store overraskelse

Kvelden startet med nydelig mat, gode taler og en heidundranes klassisk "bspoke skål".  Etter den deilige middagen var det på tide for kveldens store overraskelse. Sosialkomiteen hadde holdt kortene tett til brystet for hva som ventet oss på julebordet. En ivrig gjeng ventet i spenning når dørene i lokalet åpnet seg. Til vår overraskelse var det ikke bare ett, men hele tre pokerbord klare for action. Lite slår synet av en gjeng pyntet fra topp til tå i Great Gatsby stil, som sitter rundt pokerbordene denne kvelden. Selvfølgelig spilte vi med tullepenger, og godt var nok det. Her var det mange som satset stort og tapte rubbel og bit på rekordfart. Som alltid var det noen som briljerte og imponerte alle andre med sine steinharde pokerfjes.

 

Julebord bspoke5Julebord bspoke4

Julebord bspoke3

Årets siste firmadag

Tidligere på dagen holdt vi årets siste firmadag på Fangene på Fortet. Her samlet vi alle konsulentene til en oppdatering på rikets tilstand i firmaet. Vi fikk også høre en presentasjon fra våre fire nyansatte: Tom, Tor Eirik, Pål og Bradley som startet hos oss i november. Etter den faglige samlingen var det tid for å krige ut på Fangene på Fortet. En ivrig gjeng løp rundt mellom rommene og kjempet hardt om seiersplassen. Gratulerer til vinnerlaget og alle andre som deltok. Dette var årets siste firmadag, så vi gleder oss allerede til neste samling i januar igjen.

 

fangene-på-fortet

2022 oppsummert: årets høydepunkter

Snart ønsker vi det nye året velkommen med åpne armer. Vi har signert flere nye konsulenter som starter hos oss neste år, som vi gleder oss veldig til å bli kjent med. Det siste året har vært travelt, med mange hendelser som har satt sine spor i hele verden. En pandemi som det så ut til at aldri skulle ta slutt, en brutal og grusom krig i Ukraina og globale økonomiske usikkerheter. Nå går året mot slutten og tross flere utfordringer, har vi fått opplevd mye fint dette året også.

 

Fra virtuelle firmadager, til firmatur i Stockholm.
Vi startet året med å holde firmadagene og våre sosiale samlinger på teams med VR-briller. Pandemien nærmet seg toppen, men vi tok en råsjans og bestilte blåtur til gjengen i september. Heldigvis tok det ikke lange tiden før samfunnet åpnet opp og vi kunne samles fysisk igjen. Vi fikk dratt på tur sammen til vakre Stockholm og deltatt på nærmest utallige konferanser og seminarer. Firmadagene ble igjen holdt fysisk, til alles store glede. I løpet av året har vi også vokst med hele ti nye og flotte medarbeidere.

Les mer om firmaturen vår til Stockholm her.

Norges beste arbeidsplass 2022
En stor nyhet dette året var da vi ble kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work. Det var utrolig stas, spesielt med tanke på at vi måtte tilpasse arbeidshverdagen etter pandemien og restriksjonene. Senere på året ble vi også kåret til Europas 6. beste arbeidsplass, som også gjorde at vi jublet litt ekstra høyt på kontoret.

Les mer om kåringen her.

bspoke_GPTW

 

Nye kontorlokaler
Det største høydepunktet dette året er nok uten tvil de nye kontorlokalene våre. Vi har jobbet med det lenge og i oktober var endelig tiden inne for å pakke sekken og flytte inn. Her har vi fått innrede kontoret akkurat slik vi vil og har blitt veldig fornøyde med hvordan det ser ut. Nå kan vi holde firmadagene våre på kontoret, med god plass til hele røkla. Vi har gått til innkjøp av blant annet Playstation 5, Nintendo Switch og utallige brettspill for å tilrettelegge for sosiale happenings. Siden oktober har vi allerede holdt innflytningsfest, firmadag, fagkvelder, filmkveld, brettspillkveld og mye mer. Selvfølgelig har vi også innredet kontoret med mange arbeidsplasser og egne prosjektrom også, så vi får jobbet litt mellom all moroa.

Sjekk ut aftermovien vi lagde fra innflytningsfesten vår her.

 

Prosjekter, firmastrategi og kompetanseheving
Litt business har vi jo også fått gjort i løpet av året, naturligvis. Her har vi fått landet flere store oppdrag hos blant annet: Norsk Tipping, DNB, Tine, Skatteetaten, Sporveien, Sykehuspartner, Tolletaten, BankID og Forbrukerrådet. Kompetanse- og kunnskapsheving står også sentralt i våre verdier.

 

Alle våre ansatte har et stort kompetansebudsjett på 40 000 kr i året, som de kan bruke på kurs og sertifiseringer. I løpet av det siste året har de aller fleste tatt mange kurs og sertifiseringer, som kommer godt med i jakten etter å holde seg oppdatert på teknologier, verktøy og fag. Vi har også jobbet mye med strategi og kultur, som vi kommer til å fortsette med videre i 2023.

 

Vil du bli en del av bspoke-gjengen?

Kunne du tenke deg å jobbe i bspoke? Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder og hyggelige folk. Sjekk ut våre ledige stillinger på vår karriereside.

Kategorier : Firmadag, Skape minner sammen, Julebord, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Nytt år, nye muligheter og årets første firmadag!

23.01.2024

link
read

Firmadag på Gressholmen

14.06.2023