read

Firmadag og innflyttingsfest

Fredag 26 oktober kombinerte vi vår månedlige firmadag med en innflyttingsfest. Vi har hatt mye å feire hittil dette året. Nytt kontor, ny nettside, Great Place To Work sertifisert og havnet på Gasellelisten 2018. Og enda er det to måneder igjen av året.

Dagen startet med god faglig påfyll fra flere av våre dyktige konsulenter; Kafka, monitoreringsverktøy, Azure DevOps og en sammenligning av React og Angular.


Etter en nydelig lunsj fikk vi besøk av Martin Johansen fra Inductive. Han gikk gjennom "progsbase", et nytt programmeringsspråk og utviklingsverktøy.

Klokken 17 kom et godt knippe av hovedstadens IT mennesker. Alt fra studenter til toppledere var samlet til en hyggelig «after work» i våre lokaler. Det var en svært hyggelig samling og tilbakemeldingene har vært meget gode!
Mat, drikke, DJ og organisering stod YOLO Event for. De leverte et sømløst arrangement. Mange takk for hjelpen, Marie og Martine!

Når jakkeknaggene faller ned fra veggen, kan vi trygt kalle det for et godt oppmøte. Vi var i overkant av 100 personer som koste oss på fredagen.
Vi håper å kunne arrangere en lignende event i fremtiden også.

Takk til alle som ville være med å feire oss denne dagen. Det satte vi stor pris på!

Firmafest2

Firmafest1

Firmafest3

Firmafest4

Kategorier : Firmadag, Hjemmesider, Skape minner sammen, Great Place To Work, Gaselle

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Nytt år, nye muligheter og årets første firmadag!

23.01.2024

link
read

Firmadag på Gressholmen

14.06.2023