read

Vant anbud hos Forbrukerrådet

I fortsettelsen av satsingen på å jobbe direkte med rammeavtaler, har vi nå sikret oss en fireårsavtale med Forbrukerrådet. «Nok en fjær i hatten for bspoke», sier Head of Sales, Mia Melvold.

Mia-1-1-1

Ett av de strategiske målene som er satt for de neste 5 årene, er at Forbrukerrådet når fram til og veileder alle typer forbrukere på en effektiv måte, og med gode digitale verktøy. Målet er å hjelpe flere der de er, når de trenger det og at flere kan hjelpe seg selv. Forbrukerrådet trenger bistand til å ivareta dagens digitale løsninger og samtidig til å løfte sitt digitale arbeid for å understøtte deres nye strategi. Forbrukerrådet arbeider også politisk, det kan være aktuelt med bistand til å evaluere eksternes løsninger, eksempelvis ved å teste personvern, sikkerhet og brukervennlighet.

 

Dette er noe vi i bspoke ser frem til! Rammeavtalen er allerede i gang og prosjekter igangsatt. Rammeavtalen har øvre ramme tilsvarende 100 millioner kroner eks. mva. over fire år. bspoke har satt sammen et meget sterkt lag for å løse Forbrukerrådet sine utfordringene og vi har med oss følgende selskap i konstellasjonen:

Puzzelpart, UDP, Vivende, Sicra, Solidsquare, Diforma, Sensit, Sysint, Struct, Stretch, Soco, Sans, Karabin, Relato, Zington og Holte Consulting.

 

Sammen skal vi løse prosjekter og oppgaver innenfor følgende kompetanseområder:

  • Prosjektledelse og -rådgivning
  • Arkitektur
  • Design og brukeropplevelse
  • Frontend utvikler/fullstack utvikler
  • Backend utvikler
  • Informasjonsforvaltning
  • Plattform og infrastruktur
  • IT-sikkerhet og informasjonssikkerhet
  • Test

Sammen med anbudsbesvarelsen leverte vi inn tilbud på avrop1, og vi vant! Økonomisk ramme for avropet er NOK 24 000 000,- eks. mva. Bistanden løper fra 31.5.2021 til 30.6.2023, med maksimal varighet inkludert opsjoner frem til 30.6.2025. Avropet gjøres for å dekke det grunnleggende behovet for utvikling, vedlikehold og drift av Forbrukerrådets portefølje og legger opp til et tett samarbeid mellom Kunde og Leverandør.

 

15. juni var startskuddet for samarbeidet med Forbrukerrådet og overtakelsen fra eksisterende leverandør. «Mottakelsen vi har fått av Forbrukerrådet har vært upåklagelig. De har tatt imot oss med åpne armer og vi gleder oss stort til å få være med på denne digitale reisen».

 

Trenger ditt prosjekt en engasjert IT-konsulent?

Vi i bspoke jobber med mange spennende og forskjellige prosjekter. Trenger du bistand til ditt prosjekt, ta gjerne kontakt med oss.

Kategorier : Ny kunde, Java, Prosjektledelse

Nylige innlegg