read

Hvordan ser hverdagen til en IT konsulent ut?

Hos bspoke har vi mange konsulenter med allsidig bakgrunn fra teknologibransjen som utgjør et oppdatert miljø med høy kompetanse. Konsulentene våre har bred kompetanse innen produktutvikling, bank og finans, teamledelse og store virksomhets- og samfunnskritiske systemer i både privat og offentlig sektor. Som arbeidsgiver, er vi alltid ute etter flere konsulenter som er eksperter i sitt fagfelt, og vi har tatt en prat med senior konsulent Ole-Petter Stavn for å høre litt om hvordan det er å være arbeidstaker hos bspoke.

Prosjektarbeid


Som konsulenthus tar vi på oss prosjekter i alle størrelser, både for det offentlige og for privat sektor; vi kan arbeide in-house eller ute hos kunde, så allsidighet er en stor faktor hos oss. Vi har for eksempel levert utviklingstjenester til Espire, prosjektleder til Telia, og en erfaren utvikler innen service og integrasjon av design til Norsk Tipping. Som ansatt hos bspoke blir du ikke bare en del av et konsulenthus; vi blander inn og har muligheter for interne prosjekter og arbeidsoppgaver.

 

Ole-Petter nevner spesielt at bspoke har stort fokus på å hindre nedetid, og du kan forvente å møte en variert arbeidsplass som gir varierte arbeidsoppgaver og alltid ha noe meningsfylt å fylle arbeidstiden med. Alle konsulenter har mulighet til å takke nei til oppdrag, selv om de har ledig tid, fordi det er viktig å finne oppdrag som passer for den ansatte og som man er motivert for å utføre på best mulig måte.

Ole-Petter på jobb

Livet som ansatt

«Jeg føler at du blir sett og hørt av ledelsen – tas på alvor. Ikke bare en konsulent i flokken»

Ole-Petter sier han føler bspoke legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø, det å hjelpe andre, sosiale sammenkomster og tillit fra ledelsen. De gjør sitt ytterste for å ha et flatt hierarki hverdagen, og tror på visjonen om en felles strategi. Det er viktig for oss å skape en arbeidsplass som inviterer til samarbeid og sørger for et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr også våre ansatte egne eierprogram og aksjeprogram, og vi kan vise til svært lage turnover-tall.

 

Våre ansatte trives å være på jobb, og får arbeidsoppgaver de trives med. De får også muligheten til videreutvikling og sertifisering som ansatte, og vi har et eget budsjett for videreutdanning; vi tar muligheten for videreutdanning og utvikling på alvor, og legger opp et løp for dette som kan utføres mellom oppdrag eller samkjørt med oppdrag. Vi ønsker å investere i deg som fagperson og være så fleksible som mulig, og gir deg mulighet til å ta ut 3-4 dager for å ferdigstille en sertifisering.

«Min intro til bspoke: 2 uker etter jeg begynte dro vi til fagsamling til Spania – med kone, barn eller kjæreste.»

Vår senior konsulent forteller om mange sosiale treff, både med kort og lang reisevei, og at ledelsen velger å ta denne investeringen fordi gode relasjoner er nøkkelen til fornøyde ansatte. De har også vært på Microsoft Azure konferanse, og inviterer til nye og spennende konferanser i tiden fremover; for eksempel i september, «men vi vet ikke hva vi skal ennå» avslutter Ole-Petter.

DSC_4612_72dpi

En bedrift i vekst

bspoke er et selskap i vekst, og har hele tiden fokusert på et godt arbeidsmiljø internt; ettersom vi forventer ytterligere vekst i tiden fremover er det desto viktigere å opprettholde dette gode miljøet og bevare trivselen. Vi er en bedrift med sunn økonomi og høy likviditet, noe som skaper en sterk og trygg arbeidsplass selv om vi til sammenligning med de store konsulentselskapene har liten økonomi. Vårt eierprogram og aksjeprogram lar våre ansatte komme inn på eiersiden med eierandeler av betydningsfulle verdier.


Hva kan en konsulent forvente

bspoke tar sine ansatte på alvor, vi lytter og ønsker å gi konsulentene våre reell innflytelse på arbeidet de utfører. I fremtiden forventer vi stor vekst og ønsker flere konsulenter med på laget. Når du leies ut 100% til en kunde og arbeider på deres arbeidsplass, får du pc, kontorpult, og en introduksjon til arbeidet du skal utføre. Det enkleste for å sette seg inn i arbeidet er «learn by doing»-metoden, og å snakke med menneskene rundt deg; målet er å utføre arbeidet så effektivt som mulig.

 

Har du kompetanse og et ønske om å jobbe hos oss?

Dersom du ønsker å å ta en prat med oss, er vi alltid på utkikk etter dyktige konsulenter å ha med på laget, ta gjerne kontakt med oss. 

 

Kontakt oss

Kategorier : konsulent, it konsulent, konsulentarbeid, ithverdag

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Pranav!

09.05.2022

link
read

Velkommen Thomas Grefsrud!

20.04.2022