read

Velkommen Pranav!

Si hei til Pranav alle sammen! :)

Pranav er en dyktig backend javautvikler med en bachelor i informatikk ved Universitetet i Oslo. Han har god erfaring med Java og Spring-rammeverket, og har også et godt øye for å finne muligheter for å automatisere ting i Python.

Fremover ønsker han å lære mer om blant annet AI og maskinlæring. I team inngår Pranav som en allsidig og god lagspiller og tar tak der det er nødvendig for å få jobben gjort på best mulig måte.

Velkommen til bspoke, Pranav! Vi gleder oss til å bli bedre kjent, og satser på noen gode runder både på treningssenteret og rundt sjakkbrettet :)MicrosoftTeams-image (20)


Hvem er du?

Jeg heter Pranav og er 25 år gammel. Jeg har alltid vært fascinert av og interessert i teknologi. Det er kult hvordan vi kan løse dagens og fremtidens problemer ved bruk av teknologi. Jeg er glad for å kunne jobbe innenfor et felt som jeg finner så interessant. Gjennom all min skolegang var jeg naturlig god i matematikk så det var en lett overgang til IT hvor man bruker de samme problemløsningsevnene.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg valgte bspoke som min nye arbeidsgiver fordi jeg likte at de satte konsulenten i fokus. Jeg fikk veldig god inntrykk av selskapet gjennom nettsiden og førstegangsintervju hvor jeg fikk snakke med daglig leder Henrik Holum. En ansatt som trives vil klare å gjøre sitt beste arbeid er en filosofi som jeg deler med bspoke.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Jeg opplevde rekrutteringsprosessen som fin og ryddig. Jeg fikk alt av informasjon jeg ønsket raskt og jeg hadde et tilbud fra bspoke kort tid etter teknisk intervju.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Jeg har jobbet litt over 15 mnd. i min IT-karriere så jeg er fortsatt veldig fersk. Jeg har valgt å fortsette å jobbe som konsulent i motsetning til å jobbe in-house fordi jeg ville oppleve og erfare IT-miljøer i flere selskaper. Det er mye verdi i å se hvilke teknologier forskjellige selskaper/team bruker og kunne forstå fordeler og ulemper ved varierte strategier og arkitektur.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg er glad i å trene styrke og løfte vekter. Trening utløser endorfiner i kroppen som gir deg den gode følelsen. Det er også sosialt ettersom jeg har blitt kjent med mange av gjengangere på gymmen. Jeg spiller også tennis på sommeren når det er fint vær og man har mulighet for å spille ute. Ellers bruker jeg mye fritid på å spille hurtig-sjakk på nettet eller snakke/spille videospill med mine kompiser på vår Discord server.

Trykk her for å lese mer om Pranav! 

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, Java, konsulent, it konsulent, frontend

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024