read

Hybrid arbeidshverdag: hvordan skape en fleksibel arbeidsplass

Det er mye snakk om den nye hybride arbeidshverdagen, selv etter at pandemien har fått herjet fra seg. Faktisk hevder bare 50% av firmaer at de planlegger å gå tilbake til en full on-site arbeidsplass de neste årene, i følge en undersøkelse gjort av Microsoft. Dette gjelder også i Norge, der vi ser at flere arbeidsplasser har en mer fleksibel tilnærming til hjemmekontor enn før pandemien.

Videre i denne artikkelen vil vår avdelingsleder i bspoke Cloud - Jan Erik Johansen presentere tiltak arbeidsplassen kan ta for å skape en velfungerende hybrid arbeidsplass.

Jan-Erik-bspokeAvdelingsleder i bspoke Cloud: Jan Erik Johansen

Hva slags behov har de ansatte for en hybrid arbeidsplass?

Vi trenger å finne ut hvordan vi skal møte den nye hverdagen, med de ansattes behov i fokus. De ønsker seg en plattform som kan bidra til å skape engasjement og samhold, selv om vi sitter på ulike fysiske lokasjoner. Ansatte vil vite at de er en del av noe større, og se at jobben de gjør hver dag bidrar til å nå et større mål for seg selv, og for selskapet. Kultur står også sterkt i fokus, der det er etterspørsel etter en plattform som åpner opp for sosialt hygge og samvær.

 

Microsoft Viva: alle verktøyene for en hybrid arbeidshverdag 

I den hybride arbeidshverdagen er det viktig å koble ansatte med en god medarbeideropplevelse, som samler all kommunikasjon, kunnskap, læring, ressurser og innsikt i en arbeidsflate. Microsoft sitt produkt for å møte endrede behov og krav er Microsoft Viva. Microsoft Viva kan enkelt tilpasses og utvides og er tilgjengelig fra hvor som helst du jobber, og integreres i din eksisterende Microsoft 365 løsning og Teams. Viva støtter flere partnerintegrasjoner for å gi deg tilgang til bransjeledende apper i den naturlige arbeidsflyten. 

 

Microsoft viva

Bilde: Microsoft Viva

Viva Connections: Kultur og kommunikasjon 

Viva Connections samler relevante nyheter, samtaler og ressurser i applikasjonene og enhetene du bruker hver dag. Viva Connections bidrar til at alle de ansatte får oppdatert relevant informasjon, er motiverte og holder kontakten med hverandre, som skaper tilhørighet til arbeidsplassen.

Les mer om Viva Connections her.

 

Viva Insights: Produktivitet og trivsel

Viva Insights bidrar til å forbedre produktivitet og trivsel gjennom datadrevet, personlig innsikt og anbefalinger for å gi deg forslag til hva du kan gjøre for å skape god balanse i arbeidshverdagen mellom jobb og pauser.

Les mer om Viva Insights her.

 

Viva Topics: Kunnskap og ekspertise 

Viva Topics bruker AI for automatisk å organisere innhold og ekspertise på tvers av systemene og teamene dine i relaterte emner som prosjekter, produkter, prosesser og kunder. Innholdet vises som emnesider og emnesentre, opprettet og oppdatert av AI som gjør det mulig å dele kunnskap i organisasjonen og wikipedia. Det dukker også opp som emnekort som gir kunnskap på tvers av Outlook, SharePoint, og Office. 

Les mer om Viva Topics her.

 

Viva Learning: Læring og utvikling 

Viva Learning integrerer læring inn i arbeidsflyten ved å koble innhold fra egen organisasjonen med ditt Learning Management Systems, tredjepartsleverandører og Microsoft. All opplæring i bedriften samlet på ett sted.

Les mer om Viva Learning her.

 

Viva Goals 

Microsoft Viva Goals er en målsetting- og administrasjonsløsning som tilpasser teamene til organisasjonens strategiske prioriteringer. Med Viva Goals kan du koble ansatte til organisasjonens mål, holde deg på linje i skala og drive forretningsresultater for å gi ansatte og team mulighet til å forstå deres innvirkning. 

Les mer om Viva Goals her.

 

Viva Sales

Microsoft Viva Sales er en applikasjon for selgeropplevelse som bruker Microsoft 365 og Microsoft Teams til automatisk å fange opp, få tilgang til og registrere data i ethvert CRM-system. Den er designet for å hjelpe selgere med å jobbe slik de vil, uten unødvendig manuell datainntasting. Viva sales samler applikasjonene du jobber med daglig som CRM, Microsoft 365 og Microsoft Teams for å gi en mer strømlinjeformet og AI-drevet salgsopplevelse. Viva Sales er helt nytt og blir utgitt mot slutten av 2022.

Les mer om Viva Sales her.

 

Vil du jobbe i bspoke Cloud?

Alle skyentusiastene i bspoke Cloud er lidenskapelig opptatt av det vi driver med, og vi vil gjerne ha deg med på reisen vår. Vårt team er stadig i vekst, og vi ønsker å komme i kontakt med faglig sterke personer med erfaring fra skytjenester. Vi søker de som ønsker å utvikle seg, som vil gjøre en forskjell og har et ønske om å bidra til å bygge Norges beste arbeidsplass. Ikke nøl med å ta kontakt

USEEEEE

 

 

Kategorier : Microsoft, it rådgivning, bspoke Cloud, Microsoft 365

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Microsoft lanserer New Commerce Experience

02.02.2022