read

Vi har åpnet kontor i Fredrikstad!

Vi har lenge levert tjenester til våre kunder i Fredrikstad og er glade for at vi endelig har et eget kontor i byen. Dette er en milepæl for oss da vi i tillegg til å ha kunder i byen har flere ansatte som er bosatt i området. Vi er glade for å kunne tilby ansatte kortere reisevei til jobb og komme tettere på kundene våre i området.  

Kontoret i Fredrikstad huser for øyeblikket tre ansatte som bor i området. Fullstackutviklerne Andreas Gulstad og Mohamad Jalloul er to av dem som jobber fra det nye kontoret.  

«På grunn av korona har det vært mye hjemmekontor det siste året. Da det ble bestemt at bspoke skulle åpne kontor i Fredrikstad ble vi svært fornøyde» forteller Andreas. Mohamad føyer til «Vi  bruker over en time hver vei om vi skulle pendlet til kontoret i Oslo. Med tanke på at vi jobber hos samme kunde og på samme prosjekt passet det veldig bra med kontorer i Fredrikstad, og det fører til at samarbeidet blir mye mer effektivt.»MicrosoftTeams-image (5)

bspoke jobber med .NET, C#, og Azure Cloud
Gjengen i Fredrikstad jobber hovedsakelig med Microsoft-teknologier som .NET, programmeringsspråket C# og Azure Cloud. Disse er svært allsidige og omfattende miljøer innen programmering og infrastruktur på nett.
Mohamad forklarer nærmere «Der .NET er rammeverket for systemutvikling kan Azure blant annet benyttes som infrastruktur for applikasjoner utviklet i .NET og C#. I tillegg til infrastruktur, tilbyr Azure flere tjenester som for eksempel automatisering av arbeidsoppgaver, dataanalyse, lagring av data, tjenester innen IoT og mye mer. Azure Cloud og .NET gjør at de forskjellige verktøyene og applikasjonene kan enkelt kommunisere med hverandre. Alt henger sammen i samme økosystem.»

«Jeg har erfaring med Java fra skolen, men gikk over til .NET når jeg begynte å jobbe. Det er mye som er likt i begge systemene, men jeg liker godt at .NET fungerer sømløst med andre Microsoft-produkter. Teknologien virker gjennomtenkt. Det er et fleksibelt rammeverk som lett kan tilpasses spesielle behov.»

bspoke gjør det lille ekstra, med rett kompetanse for deg
bspoke drives og styres av ansatte, vi oppfordrer alltid våre kolleger til å vise initiativ og å ta styring og ansvar der det trengs. Det var nettopp initiativ Andreas og Mohamad viste når de sendte melding via Snapchat til en mulig kunde og fortalte om de nye lokalene. Kun kort tid etter ble det avtale om et lengre prosjektarbeid for en større kunde i Fredrikstad.

Daglig leder for bspoke, Henrik Holum, kommenterer «Snapchat er jo en veldig spesiell måte å skaffe kunder på, men det viser verdien i ansattkulturen vår; våre ansatte tar initiativ og ansvar, og driver oss fremover.»

Hensikten vår er å levere en bredde av tjenester for å best kunne løse kunders behov. Andreas og Mohamad representerer en del av .NET-kompetansen vår fra det nye kontoret i Fredrikstad. Planen er å utvide etter hvert, så ikke nøl med å sende oss en e-post om du vil bli del av teamet!


bspoke tilbyr konsulenttjenester innenfor systemutvikling, skytjenester og prosjektarbeid. Vi leverer en skreddersydd løsning etter dine behov. Snakk med oss så leverer vi den rette konsulenten og den rette løsningen for deg og din bedrift.

 

Kategorier : Utvikler, Skape minner sammen, Full-stack, Java, .Net, Microsoft, konsulent, it konsulent, frontend, Microsoft 365

Nylige innlegg