read

Årets internkonferanse: «Providing Color»


Internkonferanse i våre egne lokaler

Endelig var tiden inne for å arrangere vår årlige internkonferanse! I år var det litt ekstra stas, for etter å ha flyttet til nye og store lokaler i oktober, kunne vi faktisk arrangere hele konferansen hos oss. Det ble en dag fylt av mange spennende foredrag, lynpresentasjoner, teambuilding, sofaprat, god mat og ikke minst; mye morro og latter.

 

Internkonferanse bspoke5-1

Årets tema: Providing Color

Hvert år har internkonferansen et nytt tema, som skaper rammen rundt hele konferansen. Årets tema var "Providing Color", som setter lys på de fargerike personlighetene vi har i bspoke. Det er sammen vi blir gode, og mangfoldet hos våre medarbeidere er viktig for å skape en god arbeidskultur. Hver eneste dag fargelegger våre medarbeidere selskapet med sine personligheter og kompetanse. Her er alle velkommen - akkurat slik som de er.

 

Sjekk ut aftermovien fra internkonferansen!

 

Mange spennende foredrag fra våre dyktige folk

Dagen var tettpakket med foredrag og andre gøyale aktiviteter. Vi ble utrolig imponert over våre dyktige folk, som ikke bare tørr å stå på scenen å snakke, men virkelig leverer et så høyt nivå på foredragene sine. For arrangørene av konferansen var det viktig at foredragsholderne fikk prate om temaer de syntes selv er interessant, som vi så skinne gjennom under foredragene deres. Under foredragene ble det oppfordret til spørsmål, som gjengen her tok på strak arm. Det ble gode diskusjoner under lynpresentasjonene, og generelt et veldig involvert publikum. Det gir en god indikasjon på at foredragene treffer på tematikken og skaper engasjement. Takk til alle de dyktige foredragsholderne for at dere stilte opp og delte av deres kunnskap!

 

Internkonferanse bspoke2-1
Internkonferanse bspoke3-1
Internkonferanse bspoke7-1
Internkonferanse bspoke9-1

Feiring, teambuilding og sofaprat

Etter en rekke foredrag var det på tide med en litt ekstra digg lunsj. Vi tok turen bort til vårt favoritt lunsjspot: Tavernan på Youngstorget. Her tok vi oss en ekstra lang lunsj, før det var på tide å fortsette festlighetene. Først hadde vi en markering av at vi ble kåret til Norges beste arbeidsplass i 2023 tidligere den uken, der daglig leder, Henrik Holum, hedret alle de ansatte for den jobben de gjør. Han delte noen fine ord om hver enkelt person, og trakk frem hvordan vi sammen skaper en god arbeidskultur og miljø.

 

Senere var det tid for teambuilding, der vi skulle lage kulebaner i grupper. Vi fikk utdelt utstyr, så var det bare å sette i gang. Folka her elsker konkurranser, så det var veldig gøy å kunne få et avbrekk med et lite konkurranseelement. Løsningene var svært kreative og dommerpanelet var veldig nøyaktige i målingen og vurderingen av kulebanene. Selvfølgelig ble det også premieutdeling til beste lag. PS: sjekk oss ut på Instagram (bspoke_no) for å se videoer fra kulebanene. De ligger under story highlightet "Providing Color".

 

Helt på tampen av dagen ble det holdt en mer uformell sofaprat, der vi diskutere ulike perspektiver på bedriftskultur. Her var Julie talkshow vert for sofapraten, med gjestene Henrik, Pranav, Maja og Jon. Spennende å høre hva de tenker vi kan bli enda bedre på og hva som er viktig for de for å trives på arbeidsplassen.

 

Internkonferanse bspoke13-1

 

Etterfest med deilig middag og karaoke

Etter en helt fantastisk dag, fylt med masse inspirasjon og kunnskap, var det tide for etterfest. Vi tok turen til Dinner restaurant, som serverte oss helt nydelig mat. Hele fire retter ble servert, så det var en svært fornøyd og mett gjeng som tuslet tilbake til kontoret etter middagen. Der var lokalet igjen blitt preppet, men denne gang til etterfest. Vi må jo utnytte det flotte lokalet vårt, så hvorfor ikke arrangere etterfesten her også? Vi smalt opp karaoke på projektoren og det ble en svært hyggelig kveld med mye allsang.

 

Internkonferanse bspoke14-1

 

Hvorfor arrangerer vi internkonferanse?

Som et konsulentfirma er våre medarbeidere stort sett plassert hos våre kunder, og mange av dem jobber 100% hos kunde. Dette betyr at vi ikke ser hverandre like ofte fysisk, så det er viktig å skape møteplasser for å samles. Vi legger stor vekt på å bygge sterke relasjoner mellom våre medarbeidere, fremme eierskapsfølelse til firmaet og skape et fellesskap. Dette oppnår vi blant annet gjennom ulike tiltak som firmadager, faglige kvelder, sosiale arrangementer, firmaturer og vår årlige internkonferanse.

 

Vi får ofte spørsmål om hvorfor vi velger å arrangere disse samlingene i arbeidstiden, da det betyr at vi mister inntekter fra prosjektene våre. Faktisk er de fleste av våre viktige arrangementer planlagt i arbeidstiden. Vi mener at det er vårt ansvar som selskap å sørge for at våre medarbeidere opprettholder en god balanse mellom jobb og fritid. I bspoke tilrettelegger vi for at våre konsulenter kan sosialisere og dele kunnskap med hverandre, og derfor tar vi ansvar for å skape arenaer der alle kan delta.

 

Internkonferanse bspoke10-1

Vi investerer i felleskap, samhold og eierskap til selskapet

Årets internkonferanse strakk seg over en hel dag, noe som betydde at vi måtte frigjøre alle våre konsulenter fra deres prosjekter for å delta. Dette medførte tapte inntekter for bspoke, som alene utgjorde rundt 350 000 kr, uten å inkludere kostnadene til konferansen og sosiale aktiviteter i etterkant. Ja, det er en betydelig sum penger, men verdien vi får ut av en slik dag er av stor betydning. Hvis vi som selskap sier at noe er viktig for oss, må vi være villige til å påta oss de kostnadene det medfører.

Ikke bare lærer vi mye nytt fra hverandre og styrker vår kunnskap, men det er fellesskapet som virkelig er gevinsten. Å dyrke eierskapsfølelse og følelsen av å være en del av noe større er viktig for våre konsulenter, som ellers også har sterke relasjoner til våre kunder. Vi trives godt sammen, og det er avgjørende å ha disse møteplassene for å møtes fysisk, både for faglig utvikling og sosialt samvær.

 

Vi gleder oss til neste år!

Takk til arrangørene av internkonferansen: Julie, Lisa og Hans. Dere arrangerte en helt fantastisk konferanse til oss, som overgikk alle forventninger. Vi gleder oss allerede til neste års konferanse, selv om vi tviler noe kan toppe dette her.

 

Vil du bli en del av bspoke-gjengen?

Kunne du tenke deg å jobbe i bspoke? Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder og hyggelige folk. Les mer om våre ledige stillinger på vår karriereside.

 

Kategorier : Skape minner sammen, internkonferanse

Nylige innlegg