read

Alle gode gode ting er 4!

For en start på 2021! Vi har lenge gledet oss, men endelig er det offisielt:)

1. februar hadde vi gleden av å ta i mot hele fire nye bspokere på en gang. Vi hadde sett frem til 2 uker med onboardingprogram på kontoret, men pga Covid har vi, som alle andre, måtte lære å ta dette digitalt.

 

nyansatte i februar-1

Det er en stor glede for oss å presentere Jon R. Myhre, Mia Melvold, Raees Abbas og Jan Erik Johansen.

Mia tar rollen som Head of Sales, Jan Erik er avdelingsleder for vår satsning på Cloud, Jon er en meget sterk prosjektleder/ arkitekt med mye erfaring fra vekst i selskaper på vår størrelse. Og sist, men ikke minst, Raees, en meget dyktig fullstack javautvikler. 

Dette er svært sterke fagpersoner innenfor sin gren, med lang fartstid, som kommer til oss fra store anerkjente selskaper. De har sett verdien av et selskap i vekst og ønsker å være med å styrke laget for fremtiden. 

"Jeg blir beæret over å kunne ta i mot så mange dyktige og flinke folk på en gang. Igjen ser vi at utrolig sterke profiler med spennende bakgrunner velger oss, og jeg håper og tror vi vil fortsette å leve opp til deres forventninger. Vi gleder oss veldig til å se hvor reisen vår går videre nå!", sier daglig leder Henrik Holum

Dere vil bli bedre kjent med hver og en av dem når vi presenterer profilene deres i dagene som kommer. 

Velkommen skal dere være! Jeg vet at dere vil være med å løfte oss videre, til å bli et enda bedre selskap, både for våre ansatte og våre kunder.

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, it konsulent, Norges Beste Arbeidsplass

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Kim!

13.09.2023

link
read

Velkommen Emilie!

13.09.2023