read

Nye digitale løsninger for Lånekassen

Det er viktig for oss i bspoke at alle våres konsulenter til enhver tid bistår i prosjekter som er innenfor deres egne fagfelt og interesser, dette er med på å påvirke prosjektets resultat på en best mulig måte. Akkurat nå har vi en konsulent ute i et spennende prosjekt hos Lånekassen. 

Lånekassen ble etablert i år 1947, og har helt siden siste halvdel av 1950 tallet gitt støtte til studenter og elever. Lånekassen er et statlig forvaltningsprogram for stipend og lån knyttet til utdanning, og har siden etableringen vært et av de viktigste organene for å sikre god kunnskap til det norske samfunn. I 2001 ble det for første gang mulig å søke støtte digitalt, og lånekassen har siden den gang blitt mer og mer digitalisert.

De ønsker nå å flytte sine IT-systemer ut i den offentlige skyplattformen Microsoft Azure. Med seg på dette prosjektet har de en av våre erfarne testledere som skal bistå dem med å migrere eksisterende løsning bort, og over til en ny skyplattform hos Micorsoft Azure. Prosjektet er svært omfattende da Lånekassen er en stor, offentlig aktør i finansnæringen, og har en stor plattform med en komplisert kjernestruktur på toppen, samtidig som prosjektet har en svært stram tidslinje. Vi ønsker konsulenten vår lykke til i et svært spennende prosjekt!

Ta kontakt ved behov for IT konsulenter.

Vi i bspoke jobber med mange spennende og forskjellige prosjekter. Trenger du hjelp, så ta kontakt med oss, så skal vi bistå så godt vi kan. 

Kontakt oss!

 

Kategorier : bspoke, konsulent, konsulentfirma, it rådgivning, it konsulent, Microsoft Azure, lånekassen, prosjekt

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Sommerhilsen fra bspoke

30.06.2022

link
read

Sommerfest

23.06.2022