5 min read

Setter kursen sammen

bspokes årlige firmatur og strategisamling ble i år lagt til vakre Kragerø. Strategisamlingene inviterer alle i bedriften med på å sette kursen for selskapet. Ronny Dahl er ny i bedriften og takknemlig for de jevnlige samlingene. “bspoke er enestående på å følge opp de ansatte og skape fellesskap,” forteller Dahl.

It-konsulent Ronny Dahl

 

Ronny Dahl startet som IT-konsulent hos bspoke i august 2020, som én av fire nyansatte. “bspoke satser og har suksess med det,” sier Dahl som har 20 års erfaring fra IT-bransjen. Hos bspoke utfører han oppdrag og oppgaver som konsulent, utvikler, arkitekt og teamleder. “Det er spennende å få jobbe i fellesskap med kollegaer som deler det samme faglige engasjementet. Vi både utfyller og utfordrer hverandre. Man slutter aldri å utvikle seg i et sånt miljø.”

 

Strategisamlingen tar temperaturen på markedet og staker ut kursen for selskapet. “Alle ansatte får muligheten til å være med på å påvirke retningen og strategien i selskapet. På den måten er vi jo også med på å forme vår egen arbeidshverdag, og det er inspirerende og motiverende,” forteller Ronny. For daglig leder i bspoke, Henrik Holum, er firmaturen bspokes filosofi i praksis. “På firmaturen er målet at alle skal kunne påvirke hvem vi er og hvor vi skal. I alt dette ligger vår filosofi til grunn, og den kan vi ikke ha med mindre våre ansatte blir involvert i hvordan dette gjøres. Og filosofien vår er enkel: Når vi tar godt vare på våre ansatte, tar også disse godt vare på våre kunder.”

 

bspoke på bussen til KragerøNår delen med strategiutvikling og diskusjon er over, går resten av tida med til sosiale aktiviteter og gode samtaler over mat og drikke. “Disse settingene er gull for bygging av gode relasjoner og gode team,” bemerker Ronny. “I Kragerø gjennomførte vi blant annet et kreativt rebusløp. Det var god stemning og vi fikk utfordret komfortsonen, kan du si.” Som nyansatt setter Ronny ekstra stor pris på både de månedlige firmadagene og denne årlige strategisamlinga og firmaturen. “Samlingene er engasjerende og har relevant innhold, og så er det veldig hyggelig å få bli bedre kjent med kollegaer.”

Ansatte i bspoke samlet til hyggelig lag.

Som følge av covid-19-pandemien har de siste månedene vært spesielle for samfunn, og for alle bransjer og næringer. Også for bspoke. “På grunn av covid-19-pandemien har det blitt mer hjemmekontor og digital kommunikasjon enn normalt,” forteller Ronny. “Vi forsøker å legge til rette for noen fysiske møter også. Den gode kontakten er viktig for oss. Vi er jo tross alt sosiale vesen, alle sammen. Også vi introverte IT-nerder,” konkluderer Ronny med et godt smil.

Ansatte i bspoke spiller golf.

 

Kategorier : Tur, videreutvikling, internkonferanse, it konsulent

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Årets blåtur: strategisamling og hygge i Italia!

17.10.2023

link
read

Blåtur med bspoke

12.10.2022