read

Vant anbud hos Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

I 2020 satset bspoke friskt og ydmykt på å jobbe direkte med rammeavtaler. Nylig vant vi et anbud hos Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). “Vi er utrolig glade og stolte,” forteller Vilde Holvik, Office Manager hos bspoke.

Team og Vilde 1200

bspoke sikter alltid mot å utvikle selskapet, sanke kompetanse, søke nye erfaringer og utfordringer. Å satse på egne rammeavtaler var et viktig steg for selskapet i 2020. bspoke har signert rammeavtale med DSB på tre av syv fagområder. Fagområdene omfatter leveranse av tjenester knyttet til test, testutvikling og testledelse, samt systemutvikling og Microsoft Office 365 portefølje og plattform.

 

Med oss på denne leveransen har vi samarbeidspartnerne Diforma, SOCO, Puzzlepart og Knowit. ”Dette er selskaper som er dyktige på sitt fagfelt og det er stor stas å få jobbe med dem,” sier Mia Melvold, Head of Sales i bspoke.

 

Rammeavtalen med DSB har en samlet verdi på 20 millioner i året for de syv fagområdene og strekker seg over 2 år +1 år + 1 år. En direkteavtale gir oss en verdifull mulighet til å komme tettere på kundens behov og ønsker. Dette gir oss bedre forutsetning for å kunne levere de beste løsningene til kunden.

Mia-1-1

 

 

“Det å ha en direkte rammeavtale med DSB, ser vi på som en god erfaring. Vi ser frem til fortsettelsen,” sier Melvold.

 

 

 

Å få levere tjenester til en instans som DSB er også svært givende. “DSB utgjør en viktig funksjon i samfunnet og det oppleves verdifullt for oss å få bistå direktoratet med det viktige arbeidet de utfører,” avslutter Holvik.

 

Kategorier : Utvikler, Ny kunde, Microsoft, it konsulent, Testledelse, systemutvikling, rammeavtale

Nylige innlegg