read

Velkommen Bjørn-Ingar!

Møt vår nyeste UX designer, Bjørn-Ingar!  

Bjørn-Ingar har erfaring med innhenting av brukerinnsikt, konseptutvikling, prototyping, UI-design og brukertesting. Han er opptatt av å sette fokus på brukernes behov gjennom design- og utviklingsprosessen. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg. Velkommen skal du være! 

Bjørn-Ingar

Hvem er du?
Jeg heter Bjørn-Ingar og er 29 år. Jeg er oppvokst i Fetsund og bor for tiden på Strømmen. Jeg er UX designer og har jobbet in-house i energibransjen siden 2018. På jakt etter nye utfordringer har jeg nå tatt steget over som konsulent. 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?
Fokuset på faglig utvikling, samhold og åpenhet utpekte seg gjennom rekrutteringsprosessen. I tillegg til å være et mindre konsulenthus hvor det er høyt under taket, så er bspoke et sted hvor jeg ser gode muligheter til å utvikle meg som både designer og konsulent. 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen var åpen, ryddig, oversiktlig og ikke minst rask. 

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?
Jeg ønsker å jobbe som konsulent fordi det gir meg muligheten til å jobbe med ulike typer prosjekter innenfor ulike bransjer og oppleve ulike arbeidskulturer.  

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg er en hjemmekjær person som liker å se filmer og serier, spille og å lese bøker. Jeg liker også å gå turer, så lenge det er noenlunde fint vær og jeg slipper å overnatte i telt. Ellers er jeg glad i å prøve ny mat og drikke sammen med venner. 

 

Trykk her for å lese mer om Bjørn-Ingar!

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, Java, konsulent, it konsulent, frontend

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024