read

Velkommen Thomas Grefsrud!

Si hei til vår nyeste medarbeider, Thomas!

Med en mastergrad i Robotikk og Intelligente Systemer, og en bachelor i Molekylærbiologi, vet vi allerede at Thomas er en interessant person!

Han har jobbet som utvikler med hovedfokus på Java. Han startet inhouse og jobbet med REST API-er og betalingsløsninger i nesten 3 år, før han nå har startet hos oss som konsulent.

Velkommen til oss Thomas!

 

Thomas-G-Artikkel-Fullsize


Hvem er du?

Jeg heter Thomas, er 32 år og bor på Ensjø. Realfag og teknologi har alltid vært øverst på interesselisten min, og valget falt rimelig enkelt på informatikk som studieretning etter videregående. Jeg tok først en mastergrad i Robotikk og Intelligente Systemer fra UiO, før jeg et par år senere vendte tilbake til skolebenken for en bachelor i Molekylærbiologi, hvor jeg fikk meg et fantastisk halvår med utveksling ved UC Berkeley i California. Deretter gikk ferden ut i arbeidslivet som backendutvikler i Java, hvor jeg var inhouse og jobbet med REST API-er og betalingsløsninger i nesten 3 år før jeg nå går videre som konsulent.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Det at bspoke har et stort fokus både på faglig utvikling og å ha et godt og sosialt arbeidsmiljø gjorde at jeg ikke trengte særlig lang tid på å bestemme meg for å bli med på laget.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringen gikk raskt og enkelt for seg. Jeg følte det var en åpen og god prosess fra ende til ende hvor jeg fikk god informasjon om hva bspoke kan tilby meg, og hva som vil bli forventet av meg.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Etter et par år som inhouse utvikler med relativt faste ansvarsområder ønsker jeg meg mer varierte arbeidsoppgaver for å utvikle meg selv faglig.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Når jeg ikke er på jobb fortsetter dagen gjerne foran PC-skjermen eller TV-en med litt gaming. På vinterstid tilbringes også mye tid i skibakkene på Geilo og Tryvann med snowboard. Nå som koronarestriksjonene er på vei vekk og vi ikke trenger å holde meteren har jeg også tatt opp pardans igjen, da spesielt West Coast Swing.

Trykk her for å lese mer om Thomas!

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, Java, konsulent, it konsulent, frontend

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024