read

Velkommen Christoffer!

Vi hadde æren av å ta imot Christoffer som det første vi gjorde i 2022!  

Christoffer er en fullstackutvikler med god kompetanse innen .NET CORE, Angular, Azure og SQL. Vi er stolte av å ha deg med på laget. 

ChristofferAndersen - bilde

Hvem er du?

Jeg heter Christoffer og er 28 år gammel. Jeg bor for tiden i Oslo, men har vokst opp mer landlig utenfor Lillestrøm. Jeg er en fullstackutvikler på .NET plattformen og har siden 2016 jobbet in-house. Nå har jeg tatt steget over som konsulent.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Et sterkt fokus på arbeidsmiljø og på de ansatte var nok det som gjorde meg interessert i å jobbe hos bspoke i utgangspunktet. Når jeg skulle bevege meg over i en konsulentrolle ønsket jeg å begynne hos en litt mindre aktør, og bspoke som en «up and coming» aktør virket perfekt!

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen var veldig ryddig. Jeg satte pris på åpenheten rundt prosessen fra første stund.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Jeg likte muligheten for å jobbe med mye forskjellig, ikke bare ny teknologi, men også nye mennesker og andre tankesett enn jeg er vant til.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Utenom jobb liker jeg å trene, nyte en god øl og se en fotballkamp. Det er heller ikke helt fremmed for meg å ta en rolig dag på sofaen. Jeg bruker også en del tid på å teste ny teknologi og lager gjerne ting som man ofte ikke får muligheten til i jobbsammenheng eller teknologier som kanskje ikke er helt produksjonsklare enda!

Trykk her for å lese mer om Christoffer!

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, Java, konsulent, it konsulent, frontend

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024