read

Velkommen Emil!

Hils på Emil, vår nye Cloud Engineer!

Vi har vært veldig heldige, som fikk inn Emil i Cloud-avdelingen her i bspoke på rekordfart. Flere av våre kunder har behov for skyløsninger og det var flaks for både oss og de, at Emil ønsket å starte hos oss så fort. Etter bare noen knappe dager med onboarding vil Emil bistå flere av kundene våre med ulike løsninger, med et spesielt fokus rundt Microsoft 365. Vi har blant annet en rammeavtale med Den Norske Opera, som Emil skal hjelpe med digitalisering og integrasjon over til Microsoft 365. 

Les mer om rammeavtalen vi har med Den Norske Opera her.

 

Gjennom sin karriere har Emil jobbet med digitale løsninger for et variert utvalg av kunder og sektorer, inkludert BaneNord, Toyota, Kid, Coop og Plantasjen. Han har tidligere jobbet som konsulent i blant annet Upheads, Move og Sopra Steria, men har også erfaring fra å jobbe inhouse som IT-spesialist og teknisk support.

Det er en glede å ønske deg velkommen til bspoke, Emil. Vi er utrolig heldige som har fått deg med på laget!

Emil Moe artikkelbilde - LQ


Hvem er du:

Emil Moe, 32 år fra Sørumsand. Har samboer og en datter på 1 år og 2 måneder. Er en kombinasjon av Ludwig og Solan fra Flåklypa, rolig som skjæra på tunet, men med energien og driven på de tingene jeg interesserer og brenner for.

Jeg er en Microsoft mann, med stor interesse for alt fra sikkerhet, device management, applikasjonsutrulling og hvordan man på best mulig måte bruke Microsoft produktene i det daglige. Etter noen år I bransjen, har jeg vært innom CRM, workshops, drift, og nå de siste årene Azure/entra.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?
Jeg ble pitchet bspoke igjennom en rekrutterer på LinkedIn. Etter et møte hos bspoke, og jeg fikk innsikt i selskapets verdier og måten de opererer på, (og størrelsen), matchet dette meg veldig godt, og at dette virket som en god match.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?
Prosessen med rekrutterer var veldig behagelig, og vi fikk en god tone fra første samtale. Informasjonsflyten var god, og bspoke gjorde intervjuene trygge og gode.

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?
Jeg har jobbet som konsulent “100%” i snart 6 år, og som en slags “crm/it-konsulent I 6 år”, så dette er veldig naturlig for meg. Jeg er glad i nye utfordringer, og i det daglige som konsulent er dette noe man må kunne håndtere, samt at det å kunne være med på å påvirke fra forskjellige vinkler, enten det er teknisk utførende eller rådgivende rolle, er veldig spennende.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?
Jeg tilbringer tid med samboer og datter, venner og familie. Ellers er jeg enten å finne forran pc-skjermen med kompiser på et dataspill, siklende over en tallerken med god mat eller med nesa nede i et glass med god rødvin.

 

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Emil!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024