read

Velkommen Jørgen!

Jørgen er ansatt som researcher i bspoke og jobber med å attrahere talenter inn i selskapene. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og er veldig glad for at du valgte å starte hos oss.    

Jørgen Delbekk2

Hvem er du?

Mitt navn er Jørgen Hauger Delbekk, er 25 år gammel og bor i Son. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse med fordypning i IT, fra Høyskolen Kristiania i Oslo.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

bspoke deltok på Høyskolen Kristianias Karrieredager våren 2021, og de hadde lyst ut en passende stilling for meg. Etter en videosamtale med Henrik ble jeg veldig interessert i selskapet, stillingen og hvordan de tok vare på sine ansatte. Einar tok kontakt kort tid etterpå og forklarte stillingen og selskapet dypere. Fra den dagen ble mitt fokus rettet mot å bli en del av bspoke.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Grundig, spennende og profesjonell. Alt jeg hadde lært om rekrutteringsfaget tok de i bruk i prosessen, med mer! En mer grundig og samtidig relevant rekrutteringsprosess har jeg aldri vært borti, noe jeg anser som et tydelig kvalitetsstempel for selskapet. Informative møter og hyggelige samtaler gjorde hele prosessen til en god opplevelse.

Hvorfor ønsker du å jobbe som researcher?

Under studiet var det spesielt rekruttering og HR fagene som jeg virkelig brant for. Jeg har alltid vært glad i å møte nye mennesker så valg av karrierevei ble lett når denne stillingen dukket opp. Har alltid likt teknologi og data og det er derfor IT-sektoren passer så godt for meg. Tanken på jobbe med å finne nye, spennende kolleger virker givende, og samtidig bidrar man til at selskapet vokser. Selv er jeg glad i å lære nye ting og setter pris på å snakke med mennesker som brenner for faget sitt, om hva de kan og hva de har oppnådd. Derfor virker jobben spennende for meg.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg er en ivrig golfspiller i sommerhalvåret og tilbringer mye tid på golfbanen når jeg kan. På vinteren liker jeg å drive med innendørs klatring og trening.

Trykk her for å bli bedre kjent med Jørgen Delbekk!

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, konsulent, it konsulent, frontend

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024