read

Velkommen Mia!

Vi er stolte av å presentere vår nye Head of Sales, Mia!       

Mia er ansvarlig for all salgsaktivitet. Dette innebærer bl.a. utarbeidelse av salgsstrategier, kundeoppfølging og porteføljestyring. I tillegg er hun ansvarlig for arbeid med rammeavtaler og leveranser av disse.

Mia

Mia er som dere ser, en glad laks.

Hvem er du?

Jeg er 32 år gammel og bor på Kongsvinger med mann og to barn. Har jobbet over 8 år med konsulentformidling der jeg har hatt kundeansvar for store offentlige kunder som bl.a. Skatteetaten, Statens vegvesen og NAV. Jeg er utadvendt, strukturert og har alltid et smil om munnen

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

bspoke har fokus på de ansatte og ønsker å bli Norges beste arbeidsplass. Konsulentene har selv en påvirkningskraft da de skal inn i nye oppdrag, noe jeg mener er en stor fordel da man skal drive et konsulentselskap. Jeg synes også det er spennende å være i et selskap som vokser og som har store videre vekstplaner.  

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Ryddig og profesjonell 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Tilbringer tid med nærmeste familie og med gode venner. Ellers er jeg over gjennomsnittet glad i å trene og synes livet blir litt bedre etter en treningsøkt. Løper, sykler, går langrenn og elsker turer i skogen.  

Velkommen til oss Mia, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent!

Trykk her for å lese mer om Mia. 

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, it konsulent

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024

link
read

Velkommen Emilie!

13.09.2023