read

Velkommen Remi!

Hils på det nye tilskudd i bspoke-familien, Remi!

Remi er en erfaren frontendutvikler med god kjennskap til teknologier som React, React Native, Node.js, Java og Android. Velkommen skal du være!

20220301_135550
Hvem er du?

Jeg heter Remi og er 29 år. Jeg er født og oppvokst i Fredrikstad, og bor her med min samboer og datter. Etter å ha tilbrakt mange timer foran en datamaskin i oppveksten falt valget naturlig på Informatikk, og jeg ble ferdig med min bachelor i 2019. Siden har jeg jobbet tre år som konsulent hos en kunde i transportsektoren. 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg ønsket å jobbe et sted med godt miljø, gode utviklingsmuligheter og gode verdier. Gjennom rekrutteringsprosessen merket jeg at dette var et sted jeg ville trives. Jeg liker spesielt godt at bspoke virkelig jobber mot å bli Norges beste arbeidsplass. 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen var ryddig og profesjonell. Jeg fikk mye informasjon om hvordan livet er i bspoke og hva som forventes av meg som utvikler, som gjorde at valget ble enkelt.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Jeg har jobbet som konsulent fra jeg ble ferdig med studiene. Variasjonen i prosjekter og å skape nye bekjentskap har gitt mersmak, så jeg trives veldig godt i konsulentbransjen.  

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

På fritiden er jeg som regel med familien min. Mye av dagen går til lek og moro med min datter, og kveldene avsluttes som regel med en god serie. Når jeg ikke er familiefar så spiller jeg golf, leser en god bok eller møter venner. 

 

Trykk her for å lese mer om Remi! 

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, Java, konsulent, it konsulent, frontend

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024