read

Velkommen Thomas!

Vi er glade for å kunne vokse i bspoke Cloud med vårt nyeste teammedlem Thomas. Thomas skal jobbe som seniorkonsulent mot våre kunder innen skybasert arkitektur, infrastruktur, identitet- og samhandlingsplattformer. Velkommen skal du være!

ThomasVanTran

Hvem er du?

Jeg heter Thomas og er p.t. 28 år. Jeg holder til i Oslo, men har vokst opp "på bygda" en times tid fra byen. Jeg er en infrastruktur-arkitekt/tekniker, og har arbeidet som konsulent siden 2013 for en hel rekke bransjer og kunder av ulike størrelser.

Mitt faglige fokus peker i retning offentlig sky, hovedsakelig Microsoft Azure og moderne praksiser for infrastrukturhåndtering og automasjon.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Det som virket spennende for meg ved å starte i bspoke Cloud var muligheten til å være med på "hele reisen" til avdelingen og kunne være bidragsyter til å forme retningen som tas fremover. I tillegg mener jeg at infrastruktur-konsulenter har mye å tjene på å arbeide tettere på utviklere med dagens trender innenfor moderne infrastrukturhåndtering, eksempelvis DevOps og kryssfunksjonelle team.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen synes jeg var ryddig og oversiktlig.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Jeg synes den største fordelen ved å jobbe som konsulent er hvor mye en blir "tvunget" til å lære nye ting, basert på at man kommer borti mange ulike kunder, kulturer og teknologier.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Når jeg ikke er på jobb kan jeg oftest finnes på fjellet, i marka, på trening, på motorsykkelen, på puben eller hjemme med en bok. Jeg bruker også en del tid til å holde meg oppdatert på faglige teknologiområder som interesserer meg.

Gaming har på et tidspunkt også vært sentralt, men med årene har det blitt stadig mindre.

Trykk her for å bli bedre kjent med Thomas! 

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, Java, konsulent, it konsulent, frontend

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024