read

Velkommen til årets sommerstudenter!

Hils på årets sommerstudenter!

Vi er så glade for å ønske årets sommerstudenter velkommen til bspoke! De neste seks ukene skal Jacob, Alise, Brede og Simon få jobbe på et spennende kundeprosjekt for oss. Det er første gang vi arrangerer sommerprosjekt, så vi er veldig spente på å se hva vi kan få til sammen gjennom sommeren. Nå har studentene vært hos oss i noen dager og vi kan allerede si at vi er skikkelig imponert over denne dyktige og hyggelige gjengen!

 

Studentene vil få tett oppfølging og veiledning gjennom hele prosjektet, blant annet fra personal- og fagansvarlig, sosialfadder og vil til tider også jobbe i team med konsulenter hos oss. De vil bli utfordret på en rekke nye fagfelt og områder, lære seg nye teknologier og få kjenne litt på hvordan det er å jobbe som konsulent. Vi håper de får med seg verdifull erfaring inn på siste året i masteren, samtidig som vi også gleder oss til å få nye perspektiver og lære fra de. Selvfølgelig skal det ikke bare være jobb, jobb og mere jobb, for vi har planlagt mange hyggelige sosiale arrangementer gjennom sommeren.☀️

Vi gleder oss til å tilbringe sommeren med dere Jacob, Alise, Brede og Simon!

 

Sommerstudentene i bspoke

Årets sommerstudenter (fra høyre): Simon, Brede, Jacob og Alise.

Så hyggelig at du er hos oss i sommer! Fortell oss litt mer om hvem du er.

Jacob Theisen, 23 år, jeg studerer på NTNU i Trondheim og tar en master i informatikk med spesialisering i databaser og søk, har tidligere en bachelor i Digital infrastruktur og Cybersikkerhet. I fjor sommer jobbet jeg for HelseCERT på et internprosjekt hos dem hvor jeg stort sett jobbet i Python. 

Jeg har også gjennom skolen og diverse egne prosjekter fått god erfaring med både frontend og backend.   

På fritiden liker jeg å være aktiv med trening eller noe annen idrett, ellers liker jeg også å finne på noe sosialt og gøy med venner.

- Jacob Theisen

 

Mitt navn er Alise Skaar, jeg er 23 år og kommer fra Bærum. Jeg ble nettopp ferdig med mitt fjerde år på Kybernetikk og Robotikk på NTNU i Trondheim, der jeg har fordypning i autonome systemer. Tidligere har jeg jobbet to år i sommerprosjekt med Kongsberg Maritim hvor jeg blant annet har jobbet med nettsideutvikling. Utenom studiene går jeg på dans, har frivillige verv og jobber som student assistent. I tillegg tilbringer jeg mye tid med venner, hvor vi gjør alt fra buldring og treningsøkter, til hytteturer og pizzakvelder, og en og annen konsert blir det også. Vi har også brukt litt tid dette semesteret på å lage en robot til robotkrig som pleier å skje hvert semester. Dessverre rakk vi ikke å bli ferdig dette semesteret. Men håper å komme sterkere tilbake neste semester.

- Alise Skaar

 

Brede Wessel Grønvold, 25 år. Jeg studerer master i Datateknologi på NTNU i Trondheim. Fra tidligere har jeg en bachelorgrad i dataingeniør fra Oslomet. Relevante erfaringer jeg har med meg er skoleprosjekter og hobbyprosjekter, ved hjelp av disse prosjektene har jeg erfaring med både backend og frontend. Ellers er jeg en veldig vanlig gutt i midten av 20-årene som er veldig glad i fotball, padel tennis, sosiale sammenkomster med venner fra studiet og holde meg i god fysisk form. 

- Brede Wessel Grønvold

 

Eg heiter Simon Ingebrigt Golombek og er 25 år. Eg held på med ei mastergrad innanfor robotikk og intelligente system ved UiO, og har tidlegare erfaring frå Satellogic, Wolfram og Simula. Eg bruker fritida mi på diverse verv, speler cello i eit orkester og er med i eit studentprosjekt for å byggja ein rakett heilt frå scratch!

- Simon Ingebrigt Golombek

 

Jacob Theisen

Jacob Theisen: Informatikk, NTNU Trondheim

Hvorfor hadde du lyst til å jobbe på sommerprosjekt hos oss?

Jeg ønsket en relevant sommerjobb for bygge videre erfaringer. Jeg ønsket også å prøve meg som konsulent for å se hvordan dette er. I tillegg fikk jeg et godt inntrykk av bspoke som bedrift, som gjorde det til en attraktiv sommerjobb. 

- Jacob Theisen

 

Jeg søkte bspoke fordi etter å ha lest på nettsiden likte jeg verdiene de sto for. Det virket som et bra sted å jobbe, og dermed et bra sted å ha sommerjobb. I tillegg var jeg dratt mot konsulentfirmaenes stadig skiftende hverdag og ville se om dette var noe for meg. 

- Alise Skaar

 

Jobbannonsen lagt ut på linjeforeningens nettside appellerte veldig til meg. I tillegg har jeg blitt rådet av andre med erfaring at det er lurt å søke sommerstillinger hos mellomstore bedrifter, og det var et stort pluss at bspoke holder til i Oslo.

- Brede Wessel Grønvold

 

Eg har lyst til å røyna korleis det er å vera konsulent før eg neste år må bestemma meg for om eg ynskjer å bli konsulent eller ei meir teknisk rolle relatert til robotikk. bspoke appelerte til meg sidan dei er veldig nytenkjande jamført med tradisjonelle konsulenthus, mellom anna at det er eigd av tilsette, har flat hierarkisk struktur og full transparens av løn.

- Simon Ingebrigt Golombek

 Alise Skaar

Alise Skaar: Kyberteknikk og Robotikk, NTNU Trondheim

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Gleder meg til en lærerik og sosial sommer med en bra gjeng. Virker som det det er planlagt mye gøy så det tror jeg blir bra!

- Jacob Theisen

 

I sommer gleder jeg meg til flere ting, tilbringe tid med venner jeg ikke ser så ofte, reise til utlandet og lese bok på stranda. I tillegg både gleder jeg meg og er nervøs for presentasjonen vår på slutten av sommeren. Jeg tror det blir utrolig kult å vise frem det vi får til gjennom sommeren, men det er en skrekkblandet fryd, siden vi først må klare å implementere en god løsning. Hvis jeg må velge en ting tror jeg at det jeg gleder meg aller mest til i sommer er å dra på fjelltur og sove på en topp som er over 2000 meter. Jeg og mamma har planlagt den turen siden juleferien så det tror jeg blir utrolig kult.

- Alise Skaar

 

Ny utfordring, møte erfarne og interessante mennesker, og lære hva en hverdag som konsulent innebærer. I tillegg til å få en "Oslosommer".

- Brede Wessel Grønvold

 

Eg gler meg til å få meir praktisk erfaring i å jobba med større prosjekt i gruppe. Frå utvikling av konsept, til samarbeid med kunde, til implementasjon.

- Simon Ingebrigt Golombek

 

Brede Wessel Grønvold

Brede Wessel Grønvold: Datateknologi, NTNU Trondheim

Hva tror du blir den største utfordringen med prosjektet?

Har liten erfaring med Java så blir litt å sette seg inn i der, men det tror jeg at kommer til å gå helt fint.

- Jacob Theisen

 

Hva den største utfordringen med sommerprosjektet blir er vanskelig å si. Jeg tipper det kommer til å være noe helt annet enn det vi først tror. Noe av det tekniske er helt nytt for meg og kan derfor by på den del utfordringer. Heldigvis har i teamet forskjellige bakgrunner og kan hjelpe hverandre å lære. I tillegg har vi flere i bspoke vi kan spørre dersom vi møter på utfordringer.

- Alise Skaar

 

Opprettholde god kommunikasjon med hele utviklingsteamet. Jeg tror det også vil være generelt utfordrende at vi er et team med få erfaringer. 

- Brede Wessel Grønvold

 

Å setja seg inn i all ny teknologi og samstundes levera eit ferdig produkt innan sumaren er over. Men eg vonar me skal greia det!

- Simon Ingebrigt Golombek

 

Simon Ingebrigt Golombek

Simon Ingebrigt Golombek: Informatikk: robotikk og intelligente systemer, UiO

Sist, men ikke minst: fortell en funfact om deg selv!

Jeg har spilt Børst med en av de som lagde det.

- Jacob Theisen

 

Jeg kom på to kanskje gøye funfacts. Den ene er at jeg har vært i samme rom som generalsekretæren for FN, Antonio Guterras og Jason Momoa (samtidig). Den andre at jeg har hoppet i fallskjerm i Sør-Afrika.

- Alise Skaar

 

Sist gang jeg spilte fotballkamp mot landslagskaptein Martin Ødegaard, sørget jeg for at han ikke fullførte kampen.

- Brede Wessel Grønvold

 

Eg har budd i ni ulike land.

- Simon Ingebrigt Golombek

 

Lykke til i prosjektet!

Takk for at dere valgte å ha sommerprosjekt hos oss i år! Vi er så fornøyde med denne talentfulle gjengen, som kommer til å gi en skikkelig energiboost på prosjektet. Ønsker dere lykke til på prosjektet, så håper vi at dere ikke må bruke stressballene dere fikk i gaveposen deres alt for mye 💛

Følg oss på instagram for å se hva vi driver med gjennom sommeren!

Kategorier : Ny ansatt, Ny milepæl, studenter, Academy, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024