read

De verdifulle grepene som gjør bspoke til Gaselle-bedrift 2020

De verdifulle grepene som gjør bspoke til Gaselle-bedrift 2020

“Hvorfor blir ikke teknologer og utviklere behandlet bedre?” Dette spørsmålet stilte Henrik Holum seg i 2014. Seks år senere er han daglig leder i bspoke, et av Norges ledende IT-konsulentselskaper. Selskapet har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser - og nå Gasellebedrift 2020 for tredje år på rad!Gaselle fellesbilde

 “Som ansatt hos bspoke får du være med å påvirke selskapet og ditt eget arbeid. Vi har stor tro på at ansatte som opplever eierskap til bedriften sin og trives på jobb, er gode konsulenter for våre kunder,” sier daglig leder i bspoke, Henrik Holum, som er svært stolt over utmerkelsen Gasellebedrift 2020.

 

bspoke er et sterkt kompetansemiljø som satser på sine ansatte og leverer ekspertise innen digitalisering, utvikling og ledelse. Selskapet tilbyr fagpersoner, konsulenter, prosjektledere og digitaliseringsprosjekter til mange ulike bransjer og kunder. “I hovedsak er kundene våre bedrifter som kjører større digitaliseringsprosjekter, som for eksempel NAV, Sparebank 1, Telenor, Helsedirektoratet og Lånekassen,” forklarer Holum.

 

Høy kompetanse, hardt arbeid og stå-på-vilje har brakt bspoke dit selskapet er i dag og er det som fortsatt skaper vekst. “Våre ansatte har dette mindsettet,” sier Holum. “Vi har et godt rykte både som arbeidsplass og som tjenesteleverandør. Vi leverer kvalitet og har veldig lav turn-over,” sier Holum.

 

Gaselle Henrik og Einar

I takt med stor etterspørsel etter digitaliseringstjenester, økes antall ansatte i bspoke jevnlig. Selskapet ruster seg også for fremtidig vekst og verdiskapning. “Vi har startet et datterselskap, Foody som leverer tjenesten getFOOD.no til restauranter, hoteller og spisesteder. Restaurantnæringen står i en stor omstillingsprosess nå, en prosess der digitalisering er et helt nødvendig verktøy.”

 

Fortsatt skal det satses på kompetanse og på de ansatte i bspoke. “Vi skal bygge Norges beste arbeidsplass. Og veien dit blir til mens vi går. Det viktigste og mest verdifulle med bspoke er at alle ansatte drar i samme retning,” smiler Holum.

 

Les mer om Gaselleutmerkelsen: https://www.dn.no/gaselle/bedrift/912817938

 

Trenger bedriften din en ekte gaselle-konsulent fra bspoke

- eller har du lyst til å bli en?

LES MER

Kategorier : Skape minner sammen, Gaselle, arbeidsgiver, Norges Beste Arbeidsplass

Nylige innlegg