read

Innflytningsfest og firmadag på våre nye kontorer

I starten av oktober var endelig tiden inne for at vi fikk flytte inn i våre nye kontorer i Torggata 11. Vi pakket ned alle tingene våre i pappesker og sa "adjø min venn", til vårt gamle lokale i Posthuset. Endelig var vi på plass i vårt nye hjem i Strøget og gjett om vi stortrives her!

Når vi skulle designe layout til de nye kontorene ønsket vi å skape nok plass, slik at alle ansatte kunne delta på sosiale og faglige arrangementer på kontoret. Vår fantastiske interiørarkitekt fra Blendergruppen designet en stor tribune, som fylte nettopp dette kravet. Score! Vi skal presentere de nye lokalene på et senere tidspunkt, men denne gangen skal vi dele litt fra innflytningsfesten og firmadagen vi holdt i slutten av oktober.

 

Sjekk ut videoen for en liten #stemningsrapport fra innflytningsfesten. 

Firmadag

Første arrangement på agendaen var firmadag, som vi holder siste fredagen i hver måned. Her dekker vi fravær for alle våre konsulenter som er ute i prosjekt, slik at de kan delta på firmadagene med god samvittighet. Dagens firmadag snakket vi om rikets tilstand, og vi fikk høre fra Steffen om hvordan hverdagen er ute på prosjekt i Skatteetaten. Daglig leder Henrik holdt også et foredrag om hvordan man definerer gode prosesser i utviklingsteam. Veldig lærerikt foredrag, som inspirerte mange til å ta grep i sine prosjektteam. Vi annonserte også for alle ansatte at vi har blitt sertifisert som Great Place To Work for 5. året på rad. Hipp, hipp, hurra for oss! Vi har alltid sagt at det viktigste med GPTW er ikke å komme høyest opp på listen, men å faktisk jobbe aktivt med innsikten vi får fra medarbeiderundersøkelsen. Det skal vi gjøre i år også.

 

fellesbilde-firmadag-oktober

 

NSM sikkerhetskurs i grunnprinsipper for IKT-sikkerhet

I oktober var det nasjonal sikkerhetsmåned, som er en kampanje for å fremme IKT-sikkerhet hvert år. Her i bspoke avsluttet vi firmadagen med å ta kurs i Nasjonal Sikkerhetsmyndighets sine grunnprinsipper for IKT-sikkerhet. Her fikk alle ansatte mulighet til å ta kurset i arbeidstiden, slik at de slipper å ta det på eget initiativ på fritiden. Du vet, sånn work-life balance er viktig for oss. Gratulerer til alle sammen, for her bestod hele gjengen med glans!

 

presentasjon-firmadag

bspoke-ansatte-jobber

kursbevis-nsm_alle

Innflytningsfest på de nye lokalene

Så var det endelig tid for månedens største høydepunkt. Nå som vi har flyttet, var det helt på sin plass å feire dette med våre gode venner, partnere, kunder og andre hyggelige folk. Selvfølgelig slo vi på stortromma og holdt en helt heidundrende fest som ristet godt fra seg i hele Strøget. Vi snakker bartendere, deilig cateringmat, ballonger overalt og ikke minst: vår helt egen bspoke-DJ.  Vi antar at rundt 100 herlige folk var innom oss denne kvelden, som vi hadde det så morro med.

Takk til alle som kom og feiret med oss! Det var en helt magisk kveld som vi i bspoke sent kommer til å glemme.

 

partnerfest

Innflytningsfest-bspoke

Nytt-kontor-bspoke-

partnerfest-bspoke

Vil du bli en del av bspoke-gjengen?

Kunne du tenke deg å jobbe i bspoke? Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder og hyggelige folk. Les mer om våre ledige stillinger på vår karriereside.

 

Kategorier : nytt kontor, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen til vårt nye hjem i Torggata 11!

28.02.2023