read

Gode digitale prosesser med Columbus Global

Å omstille seg er et tiltak og en strategi både mennesker, samfunn og næringsliv har måttet ta i bruk i 2020. Mange bedrifter har måttet gjøre digitale omstillinger og satsinger for å sikre fortsatt drift og trygg vekst. Endringsprosesser kan være utfordrende. Dette vet Columbus Global.

 

Columbus Global leverer IT-tjenester, kompetanse og konsulenter og bistår i digitale omstillingsprosesser for bedrifter. Med sitt prosjekt Forsprang skal Columbus Global utvikle og innføre en ny ERP-løsning som dekker bedrifters behov innen finansstyring, logistikk, prosjekt, rapportering, analyse, samt lønn og HR.

 

Ole-Petter Stavn er testleder for Columbus Global. 

Med seg på dette prosjektet har de Ole-Petter Stavn fra bspoke som overordnet testleder. “Columbus Global er en bedrift som alltid sikter mot å skape gode prosesser og ikke minst verdiskaping, flyt og trivsel for de bedriftene de jobber med. Det er noe vi i bspoke virkelig liker,” sier Ole-Petter Stavn.

 

Les mer om prosjektet med Columbus Global.

 

Trenger ditt prosjekt en engasjert IT-konsulent?

Vi i bspoke jobber med mange spennende og forskjellige prosjekter. Trenger du bistand til ditt prosjekt, ta gjerne kontakt med oss.

 

Kategorier : Ny kunde, it konsulent, Testledelse

Nylige innlegg