read

Hos bspoke får du lønn for strevet

Selv om vi i bspoke er veldig opptatt av å bygge en fantastisk arbeidsplass, med et miljø der alle kan trives, kan man ikke skyve under en stol at de fleste av oss i bunn og grunn går på jobb for å få betalt. Det hjelper lite med latter og kake når huslånet skal betales. Derfor vil vi gjerne fortelle litt om hva du kan forvente av bspoke når du er ferdig med prøvetiden. I denne første artikkelen vil vi skrive mest om godene du får. Vi har nemlig noen fantastiske ordninger som gjør livet enklere, tryggere og mer forutsigbart for deg. Godene utgjør dessuten en stor verdi, og hvis du regner på det, så ser du raskt at summen utgjør et stort hopp i faktisk kjøpekraft.

Du får skape din egen arbeidsplass

Hos oss får alle mulighet til å kjøpe eierandeler etter endt prøvetid. Velger du å benytte deg av den muligheten, vil du nyte godt av at bspoke hvert år deler ut en tredjedel av overskuddet i utbytte. I kroner og øre er jo det fantastisk, men det er også en annen stor fordel med dette. Det gjør at alle som jobber i bspoke føler eierskap til selskapet, de er faktisk deleiere, de yter litt ekstra fordi de vet at de jobber for seg selv, ikke for et stort selskap der utbyttet havner i en ukjent, dyp lomme. Vi vet at mange selskaper tilbyr eierandeler, men hos oss betyr eierandelen at du har en reell innflytelse på selskapets fremtid. Du er med og skaper din egen arbeidsplass.

Vi gjør det vi kan for helsen din

Hvorfor er det så mange som krever at man fører sykedager i kvoter på for eksempel tre og tre? Er de så redde for at ordningen skal utnyttes at de straffer alle som bare er syk én eller to dager? Vi velger å ha tillit til at våre medarbeidere er på jobb når de kan, og blir hjemme når de må. Derfor får du tolv frittstående sykedager i stedet for den vanlige, mistenksomme ordningen på tre og tre. Og er du skikkelig syk, så benytter du deg bare av den rause forsikringsordningen vår og får hjelp med en gang, i det private helsevesenet.

Vi har tillit til våre medarbeidere

Forhåpentligvis hjelper det også på helsa at du får dekket 500 kroner i måneden til trening. Dessuten får du gratis lunsj (varm eller kald, det velger du selv). Regn litt på det. Forsikringsordning med gratis fysioterapi, privat helsevesen, trening, mat … For oss er det en selvfølge at ansatte har disse ordningene. Det gir trivsel, forutsigbarhet og trygghet. Og det er ingen grunn til at ikke IT-konsulenter også skal ha det sånn!

Du behøver aldri å grue deg til lønnsforhandlinger

bspoke er i de fleste tilfeller konkurransedyktige på lønn. Vi har en enkel lønnsstige der du får lønn ut ifra hvilket trinn du er på. Dyktige personer vil selvfølgelig hoppe raskere oppover på stigen. I tillegg er du garantert årlig lønnsjustering! Hvert eneste år, i januar, når julematen har lagt seg godt rundt livet (det trener du bort med treningsordningen vår), så pynter vi på lønnen til alle våre ansatte. Vår erfaring med konsulentyrket, og mange andre yrker for den saks skyld, er at de som roper høyest får mest, mens andre, kanskje litt mer forsiktige ansatte får lite eller ingenting. I tillegg er lønnen ofte bonusbasert. Sånn bør det ikke være. Hos bspoke har vi valgt å gi alle ansatte høyere fastlønn fremfor bonus. Dette gjør det for eksempel enklere å søke lån, og man får en mer stabil økonomisk hverdag. Vår modell tar utgangspunkt i at vi alltid skal ligge litt over snittet til Tekna.

Vi opplever at lønnsforhandlingene blir mye enklere og hyggeligere med denne modellen.


Du får gode utviklingsmuligheter – uten å mase!

Det er flere arbeidsgivere som sier at de tilbyr store utviklingsmuligheter, men så viser det seg at ofte at tilbudet er begrenset og papirmølla tung.

Hos bspoke skal det være enkelt: Er det noe du vil lære, utforske eller sertifisere deg innen, så er det stort sett bare å si fra (hvis du insisterer på å ha en skriftlig søknadsprosess, kan du gjerne sende en sms).

Man blir aldri utlært i verken java, C#, Azure, .NET eller shuffleboard. Derfor mener vi at initiativer til og ønske om kompetanseheving skal belønnes – bspoke kommer tross alt til å nyte godt av både den økte kompetansen og mestringsfølelsen det gir våre ansatte.

Hva hvis vi bruker masse penger på å videreutdanne medarbeiderne våre, og så slutter de? Joda. Men hva hvis de ikke utvikler seg, og blir?

… og selv pensjonister trenger gadgets

Og når du sitter der, grå i håret (eller hårløs) og lykkelig etter et konsulentliv i sus og dus, så skal du fortsatt nyte godt av alle timene du la ned hos bspoke. Hva som er den heiteste teknologien når du pensjonerer deg, vet vi ikke, men det er ingen grunn til å tro at vi er mindre nerder da enn vi er nå – tech må vi ha! Derfor gir vi 4 % pensjonssparing allerede fra 0G (standarden er 2 % fra 1G). Dette inkluderer selvfølgelig all inntekt, overtid og bonuser. Så slipper du å velge mellom den app-styrte pacemakeren eller sydentur. Du får råd til begge deler.

 

Ble du nysgjerrig på oss? På arbeidsmiljøet vårt? På lønn og goder? Så bra! Ta kontakt med oss, så tar vi en skikkelig prat om din potensielle fremtid hos oss i bspoke. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

På vegne av alle oss i Romerike IT Consulting

Henrik Holum

Daglig leder

Kategorier : bspoke, Lønn, Goder

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Alle gode gode ting er 4!

04.02.2021

link
read

2020, den store testen

22.12.2020