read

Kåret til en av Europas beste arbeidsplasser - igjen!

Vi er kåret til en av Europas beste arbeidsplasser i 2023!

For andre året på rad har vi blitt kåret til en av de ti beste arbeidsplassene i Europa av Great Place to Work i kategorien 10-49 ansatte. Så utrolig stas med en så stor internasjonal anerkjennelse! Siden vi allerede er på dette skrytetoget kan vi jo også lure inn at vi også ble kåret til Norges beste arbeidsplass i den nasjonale kåringen fra Great Place To Work i både 2022 og 2023. HURRA!

 

Se hele listen fra Great Place to Work her.

 

GPTW-europa-2023

Hva baserer listen seg på?

Listen over Europas beste arbeidsplasser er basert på konfidensiell undersøkelsesdata, som måler opplevelsen til over 2,6 millioner ansatte i Europa. Bedriftene rangeres i fire størrelseskategorier: små (10–49 ansatte); mellomstore (50–499 ansatte); store (500+ ansatte); og flernasjonale. Anerkjennelsen er basert på konfidensiell undersøkelsesdata som vurderer ansattes opplevelser av tillit, innovasjon, bedriftsverdier og ledelse. På de beste arbeidsplassene i Europa rapporterte flere ansatte om fleksibel arbeidshverdag, følelsen av omsorg fra kollegene sine, og en psykologisk og følelsesmessig sunn arbeidsplass.

 

– Dette var veldig stas! Det har vært en tøff tid for IT-bransjen i det siste, så det er ekstra gøy å få en slik anerkjennelse nå. Spesielt morsomt er det når vi har en modell hvor vi sammen jobber med å utforme hva bspoke skal være, så jeg vil bare takke alle de fine folkene som har blitt med på reisen, og som bidrar hver dag til å gjøre oss litt og litt bedre. Nå gleder jeg meg veldig til å ta med gjengen på strategisamling til helgen, der vi skal lære, diskutere og forhåpentligvis bli enda bedre. Så blir det nok en ekstra stor feiring også!

Henrik Holum, daglig leder i bspoke

 

Gressholmen firmadag bspoke5

 

Hvordan jobber vi med dataen og innsikten fra undersøkelsen?

Her i bspoke har vi brukt Great Place to Work sin omfattende undersøkelse helt siden vi var knappe ti ansatte og bruker dataen for å måle trivselen til folka våre. De siste årene har vi vært i sterk vekst, så det å kunne sette undersøkelsen opp mot hverandre og ta tempen på trivselen under vekstperioden har vært helt essensielt. Vi får en svært detaljert (og anonym, naturligvis) innsikt fra undersøkelsen, som gir oss et veldig godt grunnlag for interne diskusjoner og tiltak. 

Vi presenterer resultatene for hele selskapet, og vi jobber i fellesskap med å finne ut hva som skal tas tak i og forbedres, eller hva som er bra og skal forsterkes. Vi deler oss inn i grupper basert på innsikten, så de demografiene som har best grunnlag til å komme med forslag innen de forskjellige temaene jobber med de. Dette gjør at vi kommer ut med en tiltaksliste på 3-4 punkter, som vi så implementerer. Veldig ofte kan vi se at dette gir utslag i neste års undersøkelse, som gir oss anledning til å ta tak i noe nytt.


Involvering av de ansatte i viktige avgjørelser

Gjennom Great Place To Work undersøkelsen ser vi at åpenhet og inkludering/involvering er gjentagende elementer folka her trekker frem som viktige aspekter til sin trivsel og eierskap til selskapet. Dette er elementer vi scorer høyt på i undersøkelsen, år etter år. Nå har vi vært i stor vekst de siste årene, men inkludering og åpenhet står fremdeles sterkt i vår firmakultur. Vår årlige strategisamling er en viktig bidragsyter til dette, for å sørge for at alle ansatte blir involvert og kan komme med tanker og innspill. Hver måned har vi også firmadag, der vi jobber i felleskap med strategi og diskuterer fritt i felleskap og gruppearbeid. Her ser vi også på økonomi, trivsel, kompetanseheving og masse mer.

Les om firmadagen vi hold i mai her! 

 

strategisamling

Bilde fra fjorårets strategisamling i Stockholm.

Nå drar vi på årets strategisamling og blåtur!

Fryktelig god timing med denne kåringen altså, for allerede på førstkommende torsdag sitter denne glade gjengen på flyplassen på vei til årets strategisamling. Her skal vi blant annet jobbe med vekststrategi og fremtidsutsikter: vokser vi for fort eller for sakte? Hvor vil vi at bspoke er om 5 år? Hva tenker vi rundt vår vekst og fremtid?

 

Vi kombinerer strategisamlingen med blåtur, så litt (mye) hygge blant strategiarbeidet blir det. Følg med på vår Instagram: bspoke_no, for oppdateringer fra turen vår underveis. Tjohei som vi gleder oss!

 

Sjekk ut recapen fra fjorårets strategisamling og blåtur her!

 

Kategorier : Great Place To Work, Norges Beste Arbeidsplass

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

bspoke kåret til Norges beste arbeidsplass i 2023

25.04.2023