read

bspoke mesterskap

I tradisjonens tro arrangerte vi nok engang bspoke shuffleboardturnering. Årets turnering var den tredje i rekken, etter et lite koronaopphold. Det ble en hard konkurranse og spenningen var til å føle på til siste slutt.  

Turneringen ble arrangert i kombinasjon med vår månedlige firmadag. Firmadagen startet med faglig innhold i auditoriet, før vi ladet batteriene med lunsj på Oslo Street Food, etterfulgt av dagens høydepunkt: bspoke shuffelboardturnering 2021. 

linda og nitharshaan

Selve turneringen ble gjennomført på Oslo Bowling, og ønske om å vinne den berømte vandrepokalen var det flere som var innstilt på. Etter flere gode prestasjoner og intense runder var det Linda og Nitharshaan som gikk hele veien til finalen. Finalen var jevn og nivået var skyhøyt, men tilslutt sikret Nitharshaan seg de siste poengene og gikk av med seieren. Gratulerer Nitharshaan! 

egerger

Vi gleder oss allerede til neste års turnering og er spent på hvem som da stikker av med seieren og kan smykke seg med tittelen "bspoke shuffelboardmester 2022".

 

Kategorier : Utvikler, Skape minner sammen, Full-stack, Java, .Net, Microsoft, konsulent, it konsulent, frontend

Nylige innlegg