read

Paint’n sip med bspokefamilien

For noen uker siden gjennomførte bspoke en morsom kveld med Paint’n sip i regi av selskapets nyopprettede sosialkomite. Alle fikk levert lerret, maling og pensler hjem, og det var bare å brette opp ermene og koble seg på Teams for å delta på moroa. 

 

“Sosialkomiteen vår er ganske nyopprettet, men det er noe vi har ønsket å få til en god stund,” forteller senior prosjektleder og endringsleder i bspoke, Linda Lågstad. Hun er også leder i sosialkomiteen, som består av henne og tre andre fra selskapet. “Vi ønsker at de ansatte skal få lov til å definere hva vi skal gjøre, slik at det blir gøy for alle.” Tanken er at fremover skal komiteen komme med ulike forslag på aktiviteter, så stemmer de ansatte frem hva de ønsker å finne på. Engasjementet blir mye større når alle får lov til å påvirke avgjørelsen. Det er også mulig for de ansatte å sende inn forslag til aktiviteter på e-post til sosialkomiteen.

MicrosoftTeams-image (3) 1200px

“Vi endte opp med Paint’n sip fordi vi ville finne på noe nytt og sosialt hvor de ansatte kunne være aktivt deltakende. Vi fant fort ut at Paint’n sip var midt i blinken,” utdyper Linda. Alle de ansatte fikk levert utstyr hjem slik at de kunne delta på Teams. Her ble de delt inn i totalt tre rom hvor de kunne snakke, skåle og male sammen. Det var en felles instruktør som instruerte alle de 32 ansatte som deltok, på tvers av rommene. “Det var utrolig hyggelig og morsomt, og seansen resulterte i veldig vakre sommerbilder,” smiler Linda. “Kanskje får vi opp noe av kunsten i den nye sosiale sonen på kontoret vårt.”

 

Megan Raddatz er en av de nyeste tilskuddene til bspoke, hvor hun skal jobbe med UX-design. Hun starter ikke før i august, men deltok likevel på Paint’n sip. “Det var veldig hyggelig å bli inkludert allerede før jeg har startet. Alle tok meg veldig godt imot og jeg gleder meg til å begynne i selskapet,” forteller hun. Paint’n sip falt også i smak: “Vi fikk instrukser underveis, hvilke farger vi skulle bruke og hva vi skulle gjøre. Det var veldig spennende, siden vi ikke var sikre på hvilket motiv vi ville ende opp med.”

MicrosoftTeams-image (1) 1200px

bspoke er svært opptatt av at du som nyansatt skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi ønsker at alle våre ansatte skal føle seg som en del av jobbfamilien vår. Vi inkluderer alle fra dag én, selv nyansatte før de har begynt å jobbe hos oss. Det er viktig for å skape en følelse av tilhørighet og trygghet. “Å inkludere de som skal begynne å jobbe hos oss allerede før de har startet, gjør at det kanskje ikke er så skremmende for dem når de går inn i jobben. Spesielt i disse tidene er det ekstra viktig, hvor mange har måtte starte i nye jobber uten å møte noen fysisk. Som konsulent er jeg nå på mitt andre oppdrag hvor jeg aldri har møtt kunden. Det er ganske spesielt,” avslutter Linda.

 

Sosialkomiteen har mange spennende planer for tiden fremover, og er klar for å gjennomføre så snart det åpner mer opp for det.

Kategorier : Skape minner sammen, hjemmekontor, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Årets blåtur: strategisamling og hygge i Italia!

17.10.2023

link
read

Firmadag på Gressholmen

14.06.2023