read

Velkommen til våre to nye praktikanter

praktikanter mennesker bspoke

Kristina Bodin og Fredrik Lande er to entusiastiske studenter fra Høyskolen Kristiania. Vi er veldig fornøyde for å ha fått de med på vårt team frem til sommeren. Disse kreative sjelene skal hjelpe oss med markedsføring, innhold, tekst, foto, og synlighet generelt.  

Kristina er en sosial person som trives godt sammen med andre mennesker. Hun motiveres av å ha gode kollegaer rundt seg og ha mye å gjøre til enhver tid. Hun studerer i dag PR og kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania og er på sitt fjerde semester. Denne studieretningen ble svært naturlig da journalistikk og mediepåvirkning er noe hun har stor interesse for.

Fredrik er en engasjert, målrettet og kreativ person som motiveres av å skape gode resultater. Han studerer Kreativ Markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania, og er på hans fjerde semester. Helt siden han var liten har det å skape noe stått høyest på hans liste over interesser. Det å kunne forme egne konsepter, utforske nye lyder/rytmer, se ting fra andre vinkler, for å så sitte igjen med et ferdig produkt, er det som driver han. Denne genuine interessen ga grunnlag for det han studerer i dag. Tekstforfatting, idé- og konseptutvikling er derfor blitt hans fagområdet. 

Sammen skal vi skape gode løsninger, og ikke minst ha det hyggelig på arbeidsplassen. Dette blir spennende!

Kategorier : Great Place To Work, studenter, praktikanter

Nylige innlegg