read

Styrets nyeste medlem

Siste fredagen i februar ble det avholdt to valg under bspoke sin firmadag. Ny tillitsvalgt og nytt ansattvalgt styremedlem. Ole-Petter Stavn endte opp med begge titlene.

 

Ole-Petter har jobbet i bspoke i snart to år. Han er ansatt som testleder, som kort fortalt går ut på å kvalitetssikre produkter før de settes i produksjon. Å sikre at produkter treffer på funksjonalitet, kvalitet og ikke minst krav. Siden han startet i selskapet har antall ansatte doblet seg. “Det er et veldig spennende selskap” sier Ole-Petter.

Ole-Petter_Testleder 1200px

I tillegg til å være testleder, kan Ole-Petter etter forrige firmadag smykke seg med to nye titler: tillitsvalgt og styremedlem. Det var tre stykker som viste interesse for å bli valgt inn i styret. Alle tre måtte holde en appell og deretter var det valg. “Jeg fokuserte på min motivasjon for å bli valgt inn i styret og bakgrunnen for hvorfor jeg ønsket det. Også la jeg fram hva jeg mener at jeg kan tilby hvis jeg skulle bli valgt. Det klarte jeg tydeligvis å selge inn ganske bra” smiler han.

 

Siden Ole-Petter ble valgt som nytt styremedlem har han allerede deltatt på et styremøte og hatt flere samtaler med personen som hadde rollen før han. Sistnevnte har vært svært nyttig for å høre hva vedkommende la i rollen. Som styremedlem deltar man på faste styremøter kvartalsvis. Her tas det opp faste punkter som beskrevet i styrets egen styreplan, samt andre aktuelle saker styret ønsker å diskutere eller ta beslutninger om. Ole-Petter har allerede gjort seg noen tanker om hvilke oppgaver hans nye rolle vil ha: “Jeg vil i enda større grad enn tidligere sette meg inn i selskapets økonomi, ta stilling til ulike konsekvenser og muligheter for de ulike veivalgene vi har foran oss og argumentere for mine meninger. Jeg vil alltid ha de ansatte og deres rettigheter i bakhodet, det er tross alt mine kollegaer som har valgt meg inn - og de skal tas vare på”. 

styremøte 1200px

Det blir en hektisk men interessant periode fremover for Ole-Petter. Han er spent på å følge selskapets utvikling fremover, da det er en del spennende prosesser på gang. Fremtiden skal planlegges, strategiske veivalg skal besluttes og sunn utvikling skal trygges. Det er mange spørsmål som skal stilles og besvares. 

 

Om fremtiden har Ole-Petter gjort seg følgende tanker: “Jeg føler jo på litt skrekkblandet fryd. Dette er mye av grunnen til at jeg gikk fra et veldig stort selskap til et mye mindre, fordi jeg ønsker å bidra på en måte som gir mening for meg. Så jeg går inn i rollen med spenning og med ambisjoner om å bidra aktivt til en fortsatt god utvikling i selskapet”.

 

Det kan bli litt sene kvelder fremover når det i tillegg til jobben som testleder skal jobbes med andre deler av selskapet og selskapets fremtid. Det bekymrer han ikke: “Å få være med i en rolle som aktivt bidrar til selskapets videre utvikling syns jeg er kjempespennende. Om det blir noen sene kvelder med ekstra jobb, så gjør jeg det med glede” avslutter Ole-Petter.

Kategorier : Firmadag, testleder

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Nytt år, nye muligheter og årets første firmadag!

23.01.2024

link
read

Firmadag på Gressholmen

14.06.2023