read

Nye betalingsløsninger for Elkjøp

Vi er stolte av alle våre kunnskapsrike utviklere som er ute hos våre kunder og bistår i deres engasjerende prosjekter. Konsulentene våre har god arbeidsmoral, stå på vilje og er svært kunnskapsrike innenfor sine fagfelt. Dette gjenspeiles i de pågående prosjektene de deltar i ute hos våre kunder.

En av våre konsulenter starter nå i nytt prosjekt hos Elkjøp.

Vi er nå heldige å ha fått en av våre konsulenter ut i nytt prosjekt hos Elkjøp. Elkjøp er en av de ledende leverandørene i Norge, samt en av Nordens største forhandlere innen elektronikk. Selskapet er en del av Elkjøp Nordic AS, som eies av britiske Dixons Carphone, en av verdens desidert største aktører innen elektronikk. Selskapet har etablert seg i flere europeiske land, og har i dag over 400 forskjellige butikker. Elkjøp startet opp med 33 kjøpmenn i 1962, siden den gang har selskapet vokst og de har i dag mer enn 10 000 ansatte over hele Norden. Konsulenten vår skal bistå selskapet med alt fra services til betalingsløsninger.


Hovedvekten blir lagt på teknologiene i backend utvikling ved bruk av verktøy som microservices, Azure, serverless, app service, service bus, cosmos, og dv.Net Core. Vi gleder oss til samarbeidet med Elkjøp!


Ta kontakt ved behov for IT konsulenter.

Vi i bspoke jobber med mange spennende og forskjellige prosjekter. Trenger du hjelp, så ta kontakt med oss, så skal vi bistå så godt vi kan. 

Kontakt oss!

 

Kategorier : bspoke, konsulent, konsulentfirma, it rådgivning, it konsulent

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Sommerhilsen fra bspoke

30.06.2022

link
read

Sommerfest

23.06.2022