read

Velkommen Adrian!

Vi er stolte av å presentere vår nyeste ansatt, Adrian Haga! 

Adrian er UX designer med mastergrad i design, bruk og interaksjon fra UiO. Han har tidligere jobbet for vårt datterselskap Foody, men trer nå inn i rollen som konsulent for bspoke.  

Adrian 2 (3)

Hvem er du?

Jeg er Adrian, 24 år og bor i Oslo. For ikke altfor lenge siden ble jeg ferdig med en master i interaksjonsdesign ved UiO. I kombinasjon med studiet har jeg jobbet mye med startups. Jeg har tatt med meg mye lærdom derfra. Jeg er en over middels kreativ sjel som motiveres av å finne kreative løsninger.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Overgangen fra studier til arbeidslivet ble mer dramatisk enn jeg hadde sett for meg. Når en pandemi introduserte seg selv på slutten av studiet og oppløpet mot arbeidslivet ble det utfordrende, hardware-startups og korona går ikke helt hånd i hånd. Jeg ble tipset om bspoke av en ansatt som jobber her og fant fort ut at verdiene og størrelsen på selskapet passet veldig godt med hva jeg hadde sett for meg på en fremtidig arbeidsplass. 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Veien min inn i bspoke har vært noe utradisjonell, jeg startet opp hos datterselskapet Foody AS. Igjennom min tid hos Foody, har jeg blitt godt kjent med flere av de andre ansatte i bspoke og fått et veldig godt inntrykk av selskapet. Etter å ha jobbet rundt et halvt år i Foody, fikk jeg tilbud om å starte som konsulent her. 

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Skal jeg være ærlig hadde jeg ikke sett for meg å jobbe som konsulent så tidlig i min arbeidskarriere. Jeg er fortsatt litt usikker på hvordan hverdagen som konsulent kommer til å bli, men tanken på å kunne prøve seg i flere forskjellige prosjekter med ulike problemstillinger syntes jeg høres veldig spennende ut.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Som person er jeg rastløs av natur, så jeg prøver å fylle dagene med mest mulig. Tilbringer mye tid med venner, og har periodevis en hobby eller to å fikle med. Jeg er også ekstremt opptatt av musikk og har som regel noe på øret uansett hva jeg driver med.

Trykk her for å lese mer om Adrian.   

Kategorier : Utvikler, Ny ansatt, Skape minner sammen, konsulent, it konsulent

Nylige innlegg