read

Velkommen Daniel!

Vi er stolte av å presentere vår nyeste ansatt Daniel Sollie Hansen! 

Daniel er en sosial fullstack/backend utvikler med god erfaring fra mobilapplikasjoner til Android og iOS, HTML (S)CSS, RXJS, Node.JS og Typescript. 

MicrosoftTeams-image-1

Hvem er du?

Mitt navn er Daniel Sollie Hansen, og jeg har en master i Informatikk ved NTNU. Jeg har noen års erfaring som frontend utvikler av serverløse applikasjoner i helsesektoren og noe erfaring med utvikling av serious games i opplæringsøyemed. En personlig akademisk interesse er bruk av spillelementer i andre medium for å fremme motivasjon og læring. Jeg ser på meg som en multimedie-potet og er også samfunnsengasjert og hobbyfilosof.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

bspoke tok kontakt med meg og fremsto allerede fra første stund som en tilbakelent og jordnær arbeidsgiver uten spisse albuer.

Jeg tok en prat med dem selv om jeg på det tidspunktet ikke hadde noen store planer om å bytte jobb, og fikk umiddelbart veldig gode vibber fra dem. 

De virket oppriktig glade i fagfeltet og også veldig fokuserte på å ha en god arbeidsplass hvor terskelen for samarbeid og sosial trivsel var høyt. Når jeg merket at jeg hadde lyst å prøve noe nytt, var de på toppen av lista over selskaper jeg hadde lyst å jobbe hos.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Etter den uforpliktende samtalen jeg hadde hatt med dem - drøye halvannet år før jeg gikk over til bspoke - tok jeg selv initiativ for å si at jeg var interessert i nye utfordringer. Fra jeg sa ifra til jeg fikk et tilbud - gikk jeg igjennom førstegangsintervju, teknisk test og teknisk intervju på omtrent to uker før jeg fikk tilsendt et tilbud. Intervjuene føltes uformelle og løsslupne og det tekniske intervjuet føltes mer som en gjensidig samtale hvor jeg både kunne demonstrere det jeg kunne og spørre om de tingene jeg var usikre på. Prosessen understreka det inntrykket jeg hadde om at bspoke brydde seg om sine ansatte, og at en åpen og ledig tone var viktige for dem.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Jeg syns det er spennende å kunne være med på et prosjekt fra begynnelse til slutt. Å kunne kartlegge behov, planlegge og designe løsninger for å løse reelle problemer. 

Jeg er nysgjerrig av natur og det å kunne sette seg inn i ny, spennende teknologi som gjør livet lettere både for meg og kunden er et tema jeg både ønsker å gjøre mer av, og ikke minst utvikle meg på videre.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg er en hjemmekjær sjel og prioriterer gjerne rolige ettermiddager med en eller annen form for skjønnlitterært medium, en fantastisk film, serie, spill eller en god bok (nå og da). Jeg er opptatt av kreative ting og prøver gjerne å finne elegante løsninger på egne programmeringsproblemer. Jeg liker også å være mer klassisk kreativ, og skriver, tegner digitalt eller lager små lydsnutter (av varierende kvalitet).

Trykk her for å lese mer om Daniel.  

Kategorier : Utvikler, Ny ansatt, Skape minner sammen, Full-stack, konsulent, it konsulent

Nylige innlegg