read

Velkommen Erik

I starten av oktober hadde vi gleden av å ta imot Erik Jacobsen!
Erik jobber med design og implementasjon av skytjenester, nettverk, sikkerhet, virtuelle miljøer, og tyngre feilsøking i daglig drift. 

erik jacobsen-1

Hvem er du?
Jeg er en person med høy interesse for IT-faget, og som tar til meg ny kunnskap raskt. Jeg har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk, og har alltid brukeren i sentrum for mine løsninger. I tillegg er jeg en særdeles løsningsorientert person som aldri gir meg før et problem er løst.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?
bspoke fremstår som en arbeidsplass der arbeidstakeren blir tatt vare på og satt i sentrum. Som konsulent er det viktig med faglig oppdatering og sosiale relasjoner med kollegaer, dette er noe bspoke har et stort fokus på.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?
Vi hadde flere møter og det var en god tone og prosess. Valget om å starte for bspoke ble tilslutt veldig enkelt.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?
Jeg har en lang fartstid og erfaring som konsulent for små og store kunder innen privat og offentlig sektor. Som konsulent får jeg muligheten til å sette meg inn i ny teknologi og bli kjent med nye løsninger som kommer på markedet.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?
Da er jeg sammen med familien som består av kone og 3 barn, er også fotballtrener for minstemann på 10 år. Jeg er en «fotballidiot» og er nok langt over snittet interessert i den runde lærkula. Favorittlaget er Liverpool og jeg forsøker å se alle deres kamper – stort sett foran TV’n da. Er også interessert i sjakk, friluftsliv og fiske.

Velkommen til oss Erik, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent!

Trykk her for å lese mer om Erik.

Kategorier : Velkommen, Ny ansatt, Skape minner sammen, it konsulent, skytjenester

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Peter!

07.03.2023

link
read

Velkommen Maja!

20.01.2023