read

Velkommen Raees!

1. februar hadde vi gleden av å ta imot Raees Abbas!

Raees har bred erfaring med Semantic web og vant ‘Best Scientific Research Paper Award’ for en vitenskapelig publikasjon innenfor e-helse. Han har jobbet med et bredt spekter av teknologier og rammeverk som eksempelvis Java, Python, Node, Spring, Docker, Openshift, CI/CD, og automatisert testing.

Hvem er du?
Jeg er en 29 år gammel sivilingeniør med master utdanning fra Universitet i Agder (Informasjons- og kommunikasjonsteknologi). Jeg har stor interesse for systemutvikling, og er alltid ute etter å lære nye ting relatert til utvikling og IT.2

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?
Jeg ønsket å prøve meg i et relativt lite firma, samtidig oppleve hvordan IT-konsulent verden i Norge fungerer (alt fra administrasjon til oppdrag). Jeg traff heldigvis på bspoke gjennom en rekrutterer.
Etter å ha pratet med Henrik, ble valget lettere. Han snakket mye om åpenheten i bspoke, noe jeg verdsetter. 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?
Hadde uformell prat med Henrik den første gangen, og der fikk jeg veldig positiv inntrykk av bspoke. Videre i prosessen, var alt veldig profesjonelt. Hele rekrutteringsgjengen hadde gode vibes og skjulte ikke deres interesse for å få meg inn på laget.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?
Jeg har allerede jobbet i nesten tre år som konsulent i et veldig stort firma og synes at konsulent jobb kan være mye forskjellig, men aldri kjedelig. Man møter nye kollegaer og nye folk ofte. Det å få innputt fra nye mennesker, ulike historier og meningen er veldig lærerikt.  

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?
Det avhenger på sesongen. Om vinteren er jeg enten hjemme (skriker mens jeg spiller Call of Duty) eller spiller badminton på Lambertseter. Om sommeren er jeg veldig opptatt med Cricket (Yes, Cricket eksisterer i Norge!). Ogggggggg jeg er en Liverpool fan.

Velkommen til oss Raees, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent!

Trykk her for å lese mer om Raees.

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, it konsulent, skytjenester

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Kim!

13.09.2023

link
read

Velkommen Emilie!

13.09.2023