read

Velkommen Jan Erik!

Vi hadde gleden av å ta imot Jan Erik 1. februar!

Jan Erik er avdelingsleder for bspoke sitt nye satsningsområde bspoke Cloud. Han er ansvarlig for å bygge og lede avdelingen. 

Jan Erik - bespoke - hjemmekontor

Hvem er du?

Jeg er 47 år, gift og har to barn. Jeg har jobbet med IT rådgivning mesteparten av min karriere og har stort engasjement for ny teknologi og løsninger som kan tas i bruk hos mine kunder. 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Er det lov å si menneskene? Jeg har et svært godt inntrykk av bspoke og deres fokus på sine ansatte og deres visjon om å skape Norges beste arbeidsplass. Nå jeg i tillegg får tilliten til å være med å bygge opp et nytt forretningsområde ble valget lett. Ut av komfortsonen og gi gass. 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Forutsigbart og effektivt. Jeg kjente litt til selskapet fra før, og når det var match på den profilen de trengte og min kompetanse - så var det gjort. 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?
Jeg tilbringer mye tid sammen med familien, og reiser gjerne på hytta på fjellet så ofte som mulig. Jeg er hobby mosjonist, som går på ski om vinteren og sykler om sommeren. Jeg er heller ikke fremmed for å stille i en konkurranse eller to om noen utfordrer...

 

Velkommen til oss Jan Erik, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent!

Trykk her for å lese mer om Jan Erik.

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, it konsulent, skytjenester

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024

link
read

Velkommen Emilie!

13.09.2023