read

Velkommen Jon!

Vi er stole av å ha fått Jon med på laget!     

Jon har lang erfaring som systemutvikler, men har de siste årene jobbet som prosjektleder. Gjennom roller som scrum master, teamleder, funksjonelt ansvarlig og testleder har han utviklet et solid fundament for å forstå kundenes behov, og styre prosjekter til et godt resultat.  

Jon Myhre

Hvem er du?

Mitt navn er Jon, jeg er 40 år og født og oppvokst i Bergen by. Jeg er gift og har to barn på 6 og 8 år og bor på Harestua utenfor Oslo. Jeg er utdannet master og siv.ing. I datateknikk fra NTNU og har gått gradene fra å jobbe som systemutvikler til å virke som prosjektleder på fulltid. Med et blikk for detaljer, er jeg først og fremst opptatt av effektive metoder og prosesser for å nå et ønsket resultat. I tillegg ønsker jeg å ha et fokus på menneskene bak det vi leverer. Erfaringen min tilsier at de som trives best jobber best, og de som jobber best leverer også de beste løsningene. 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg har fulgt med bspoke en tid, og synes de har gjort mye riktig i utviklingen av selskapet, spesielt rundt det tydelige fokuset på den enkelte ansatte. I konsulentbransjen er det jo slik at et selskaps verdi kan speiles direkte i de ansatte, og jeg har tro på at trivsel og dyktighet går hånd i hånd, og at med mest mulig fornøyde ansatte klarer bspoke å levere størst mulig verdi til sine kunder. Jeg var 13,5 år i min forrige jobb, så når jeg bestemte meg for å flytte på meg snakket jeg med flere interessante selskaper, som alle traff på mye av det jeg så etter. Likevel var det bspoke valget til slutt falt på, og jeg er kjempeglad for å bli en del av den dyktige gjengen som jobber der. 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen opplevde jeg som veldig ryddig og grundig, spesielt med tanke på at jeg kjenner daglig leder Henrik fra før av. Jeg måtte likevel bevise at jeg var verdig å være en bspoker, og jeg ville ikke hatt det på en annen måte.  

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Nå har jeg jobbet mange år som konsulent, så spørsmålet blir vel heller om hvorfor jeg fremdeles ønsker å jobbe som konsulent. Som konsulent får man prøve seg på mange forskjellige områder og oppgaver, i mange ulike bransjer og selskaper. For en som meg selv som kan bli litt rastløs, liker høyt tempo og forandring fra tid til annen, er konsulentbransjen fremdeles det riktige for meg. 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?
Når jeg ikke er på jobb, er jeg helst med min kone og mine to barn. Uteaktiviteter er helt topp, sommer som vinter, men lego, brettspill, fotball og film er også innenfor. Og trenger jeg å koble av for meg selv, går jeg ut i garasjen eller hagen og setter i gang med en av mine mange byggeprosjekter. 

 

Velkommen til oss Jon, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent!

Trykk her for å lese mer om Jon.

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, it konsulent, skytjenester

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Kim!

13.09.2023

link
read

Velkommen Emilie!

13.09.2023