read

Ny avdeling i bspoke: - Vi følger bedrifter gjennom hele skyreisen

For mange bedrifter og ansatte har fleksibelt arbeidssted, skyløsninger og digitale møtesteder nå blitt vanlige og godt integrerte arbeidsformer. “Gode, robuste skyløsninger som er sikre, fleksible, skalerbare og i takt med markedet er viktig for bedrifter. Vi i bspoke er svært glade at vi nå kan tilby skytjenester til våre kunder,” sier daglig leder i bspoke, Henrik Holum.

 JE-2

Den nyopprettede avdelingen, bspoke Cloud, ledet av avdelingsleder Jan Erik Johansen, leverer skyløsninger av høy kvalitet og med stor fleksibilitet. “Vi bruker Microsoft 365 og Azure, industriledende leverandører av skytjenester. Her er det mange muligheter for tilpasning til den enkelte bedrifts behov. Kunden vil møte et faglig sterkt og innovativt team av cloud-entusiaster,” forteller Jan Erik.

 

bspoke Cloud bistår med rådgivning, design, arkitektur, oppsett og drift av skyløsninger og ikke minst med sikkerhet. Våre IT-konsulenter har høy kompetanse, stor faglig bredde og bidrar inn på alle steg i skyreisen. Et helhetlig skytjenestetilbud gir trygghet for kundene våre. I skyløsningene kan bedrifter sette opp egne virtuelle miljøer, kjøpe tjenester på plattformnivå eller programvarenivå som ivaretar daglig drift, sikrer god arbeidsflyt og sørger for en god digital kultur for de ansatte.

Skytjenester 1200-1

“Våre konsulenter har også erfaring med forretningsdrift og forstår betydningen av en velfungerende skyløsning for bedrifter som ønsker å ha et konkurransefortrinn i markedet. Vi er mer enn bare en vanlig skyleverandør - vi kan tilføre verdi,” beskriver Johansen.

 

Trenden med digitalisering og oppslutning omkring skyløsninger i ulike virksomheter har vært jevn og økende, parallelt med at den tradisjonelle lokale infrastrukturen har fortsatt å eksistere. “Det siste året har nok likevel mange bedrifter måttet gjennomgå en digital omstilling og transformasjon for å holde driften i gang under pandemien,” forteller Johansen. “Når man raskt må over i hjemmekontormodus og ikke har løsningene klare, kan det oppleves nokså stressende og uoversiktlig. Da er det også fort gjort å overse sikkerhetshull. Dette ønsker vi å bistå våre kunder med”.

 

Med bspoke Cloud får kundene en trygg skyløsning, tilgjengelig driftssupport og et team av kompetente IT-konsulenter i ryggen, et Cloudteam som skal utvides. Vi ønsker å komme i kontakt med faglig sterke personer med erfaring fra skytjenester, som ønsker å utvikle seg, gjøre en forskjell og har spiren i seg til å ville bygge Norges beste arbeidsplass.

 

Les mer om bspoke Cloud.

 

Kategorier : Ny milepæl, Microsoft Azure, konsulentselskap, itkompetanse, Norges Beste Arbeidsplass, bspoke Cloud, Microsoft 365

Nylige innlegg